Jim Carrey are o nouă iubită, cu 22 de ani mai tânără FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 13:01
Jim Carrey are o nouă iubită, la câțiva ani după moartea Cathrionei White din 2015. Actorul și-a făcut apariția la Globurile de Aur, însoțit de noua sa parteneră, actrița Ginger Gonzaga, care este cu 22 de ani mai tânără ca el.

La trei ani de la tragedia care l-a trimis într-o adâncă depresie, Jim Carrey iubește din nou și a arătat cât este de fericit pe covorul roșu al galei Globurile de Aur 2019.

Carrey (56 ani) și Gongaza, în vârstă de 34 ani, și-au oficializat relația la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde au fost de nedespărțit.

Jim Carrey are o nouă iubită, cu 22 de ani mai tânără FOTO

Jim Carrey și Ginger Gonzaga la Globurile de Aur 2019

Actriţa este cunoscută pentru rolurile din serialele „I’m Dying Up Here”, „Grace & Frankie”, „Wrecked”, „Anger Management” şi „Kidding”. De asemenea, a jucat și filme pentru marele ecran precum „Dean” din 2016 și „Ted” din 2012.

Jim și Ginger s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Kidding”, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare să fie un impediment în calea relației lor.

Jim Carrey, acuzat de moartea fostei iubite

Jim Carrey a avut o relație tumultoasă cu Cathriona White care a fost găsită decedată în apartamentul ei din Los Angeles, în anul 2015. Tânăra a murit din cauza unei supradoze de droguri și medicamente.

Actorul a fost acuzat de familia Cathrionei că a ucis-o pe frumoasa brunetă prin comportamentul său, care a împins-o spre suicid.

Jim Carrey are o nouă iubită, cu 22 de ani mai tânără FOTO

Jim Carrey și Cathriona White în mai 2015

În timpul procesului, mama lui White a declarat că Jim Carrey a introdus-o pe fiica sa într-o lume plină de droguri, alcool și prostituate.

După trei ani, în 2018, starul de la Hollywood a fost găsit nevinovat la toate capetele de acuzație.

Atunci, actorul a afirmat că familia Cathrionei vor să îl stoarcă de bani și să se răzbune pe el pentru decesul acesteia.

În toată acestă perioadă, Carrey s-a luptat și cu o depresie profundă, actorul preferând să se mențină departe de lumina reflectoarelor și să petreacă mai mult timp cu el însuși.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!