Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, cere intervenția Avocatului Poporului în cazul condamnării ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 18:09

Vineri, 8 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare, cu executare, în dosarul „Gala Bute”. Decizia a fost definitivă. Recent, iubitul Elenei, Adrian Alexandrov i-a cerut Avocatului Poporului să intervină.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, cere intervenția Avocatului Poporului în cazul condamnării ei

„Zilele acestea, citind știrile apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenția un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, și aș dori să fac un apel public către doamna avocat. Redau mai jos declarația dânsei:

«Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematică. Nu pentru că proclamă supremația dreptului european, căci, acolo unde acest drept există, el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art. 11 din Constituție. Ci pentru că deschide o portiță prin care judecători ignoranți sau de rea credință (există și aceste categorii, din păcate) vor interpreta abuziv decizia CJUE și vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR. Practic, vor încălca Legea fundamentală a României, iar de la acest moment încolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranți să înțeleagă decizia CJUE, fie au o agendă proprie în afara principiilor statului de drept».

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Elena Udrea, îngrijorată că Traian Băsescu a rămas fără protecția SPP: „Dacă salvarea care l-a luat de la Bruxelles îl ducea la Moscova?”

Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Se pare că a avut dreptate, cazul Elenei Udrea îi confirmă afirmația. Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urma interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia sa a precizat, și înlătură Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat ca fiind o femeie curajoasă. Sunteți mamă, luptați ca o mamă!

Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a scris Adrian Alexandrov pe Instagram.

În vara anului trecut, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Perechea are împreună o fiică, Eva Maria, în vârstă de 3 ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!