Irina Fodor, criticată pentru ultima apariție TV. „Așa NU!”

De Unica.ro, pe

Irina Fodor (33 de ani) și Ștefan Bănică Junior (54 de ani) găzduiesc împreună emisiunea „Dacing on Ice – Vis în doi”. În cea mai recentă ediție a show-ului, Irina a făcut o alegere stilistică îndrăzneață, optând pentru un accesoriu voluminos de pus pe cap. Restul ținutei a fost alcătuită dintr-o cămașă albă și o fustă lungă cu paiete negre.

Irina Fodor, criticată pentru ultima apariție TV. „Așa NU!”

Accesoriul purtat de Irina nu a fost apreciat de public. „Superbă… dar fără pălărie”; „Așa NU!”; „Navă spațială aș spune. De pălărie, evident”; „Oribilă «palașcă» ai în cap… cine te-a îmbrăcat”; „Cine își bate joc de capul tău? Rochia și machiajul mai sunt cum mai sunt… dar părul și turla aia din capul tău… dă jos antena aia parabolică… că a făcut și Bănică mișto de tine…”, acestea au fost câteva dintre criticile urmăritorilor Irinei Fodor.

Această apariție recentă a fost, însă, o excepție. Până acum, prezentatoarea a fost foarte apreciată pentru ținutele purtate. „De fiecare dată ne uimești cu ținutele!!”, comenta cineva despre o altă apariție din cadrul „Dacing on Ice”.

Irina Fodor, criticată pentru ultima apariție TV. „Așa NU!”

Din anul 2010, Irina este căsătorită cu actorul și prezentatorul TV Răzvan Fodor (46 de ani), alături de care are o fiică, Diana Elena, în vârstă de 11 ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Irina Fodor, după zvonurile apărute în presă despre ea și Ștefan Bănică Junior

Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

Ce frumoasă este fiica lui Răzvan Fodor! Diana a împlinit 9 ani anul acesta

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că își dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer… E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!