Ioana Năstase, mesaj surprinzător după ce a renunțat pentru a doua oară la divorț

De Unica.ro, pe

Ioana Năstase (45 de ani) a renunțat pentru a doua oară la divorțul de Ilie Năstase (75 de ani). Ioana a avut două încercări de a se despărțit de fostul jucător de tenis, una în primăvara și una în toamna anului trecut.

Ioana Năstase, mesaj surprinzător după ce a renunțat pentru a doua oară la divorț

Ulterior, în mediul online, Ioana a scris: „Dacă tac în fața persoanelor care mă mint, asta nu înseamnă că nu le văd falsitatea. O văd prea bine, dar aleg să nu cobor la nivelul lor”.

„Da, așa este, am renunțat (n.red.: la divorț). Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!.

Ioana Năstase, mesaj surprinzător după ce a renunțat pentru a doua oară la divorț

„Ilie nu are pe nimeni, deși e înconjurat de mulți prieteni. Dacă într-o zi pică de pe picioare, nu are cine să-l ducă la spital, darămite să mai cheme ambulanța. Ioana e mereu lângă el. Ioana are o inimă bună”, declara o sursă apropiată perechii în martie 2022, tot pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ioana Năstase a mers în vacanță în Grecia fără Ilie Năstase. „Nu am avut liniște deloc”

Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant din București. „Sunt șocată”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie.

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Charlotte. Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!