Ioana Năstase, atac la adresa fiicei adoptive a sportivului, Charlotte. „Nu a muncit o zi în viața ei!”

De Unica.ro, pe

Charlotte Năstase (32 de ani), una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că și-a făcut un cont pe OnlyFans, o platformă online dedicată adulților. Fiica marelui sportiv spunea atunci că problemele financiare au împins-o să ia o astfel de decizie, dar și o discuție aprinsă cu tatăl ei.

Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte – a dezvăluit Charlotte acum ceva timp.

Soția lui Ilie Năstase, Ioana, a intervenit în această situație și lansat un atac dur la adresa lui Charlotte, acuzând-o că nu a muncit până acum și că, de fapt, ar primi bani de la tatăl ei.

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala – a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.


Citeşte şi: Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor. „Nu voiam să deschid subiectul, dar o fac”

Citeşte şi: Monica Pop le recomandă soților Buhnici un consult oftalmologic urgent. „S-or fi văzând frumoși?”

Citeşte şi: Ce a pățit Lili Sandu în vacanța din Grecia. „Doamne, am crezut că murim! Nu mai repetăm experiența”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Ioana a mai spus că știe despre cearta dintre Charlotte și Ilie, cea în urma căreia tânăra și-a făcut contul pe OnlyFans:

Ioana Năstase, atac la adresa fiicei adoptive a sportivului, Charlotte. "Nu a muncit o zi în viața ei!"

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!

Charlotte a dezvăluit că nu are o relație bună cu tatăl său, iar ultima oară când l-a văzut pe Ilie Năstase a fost în urmă cu 14 ani:

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din timpul căsniciei lui cu actrița Adelaide Alexandra King. Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar după ce au divorțat în 2002, Charlotte a rămas în grija mamei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!