Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor. „Nu voiam să deschid subiectul, dar o fac”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 iulie 2022, 11:49

Alina Pușcaș (36 de ani) a povestit un episod mai delicat din trecutul ei, ce a avut loc în adolescență. Alina este mama a trei copii și după nașteri a reușit să-și reintre într-o formă fizică de invidiat cu ajutorul sportului și al alimentației sănătoase. În contextul derapajului sexist al lui George Buhnici, vedeta de la Antena 1 și-a amintit că și ea a fost pusă la zid în urmă cu mai mulți ani din cauza aspectului fizic.

Alina a spus că pe când era adolescentă a fost refuzată de o agenție de modelling pentru că avea vergeturi pe coapse.

Am de gând să vă zic părerea mea! Nu e un subiect Hot, dar este extrem de dezbătut. Am puțin șocată de declarațiile lui George Buhnici. Am fost șocată de faptul că astfel de declarații au venit din partea lui, din partea unui om cu experiență în televiziune. Care știe foarte clar cât de periculoase sunt astfel de afirmații publice. Nu voiam să deschid subiectul, dar totuși o fac. (…)

Îmi amintesc cu tristețe că în adolescență mi-am dorit să merg la o agenție de modele. Am obținut interviul, dar când au văzut că am vergeturi pe coapse, m-au refuzat imediat.

Pe atunci am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată și dezamăgită. Am zis că nu am șanse să fie între manechine din cauza vergeturilor. Eu m-am ales cu vergeturi și după cele trei sarcini minunate pe care le-am avut, a fost vorba despre modificările de volum. Concluzia, pe lângă cele două replici care nu pot fi justificate, se pare că este vorba și de dezinformare. Vergeturile nu se tratează la „săliță”, doar mai diminuezi din ele. Efortul ar fi în zadar și doar pentru a mulțumi pe cineva care nu contează. Vergeturile sunt sexy! – a dezvăluit Alina Pușcaș, potrivit okmagazine.ro.

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Citeşte şi: Monica Pop le recomandă soților Buhnici un consult oftalmologic urgent. „S-or fi văzând frumoși?”

Citeşte şi: Iulia Albu: „George Buhnici, ești mândru că faci dragoste cu o femeie care arată ca o minoră?”

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, detalii din viața intimă. Cum a cucerit-o soțul ei. „E cea mai mare iubire a vieții mele!”

George Buhnici, declarații sexiste în public

În urmă cu mai bine de o săptămână, vloggerul și fostul prezentator de televiziune George Buhnici a spus în cadrul unei emisiuni că s-a săturat să vadă pe plajă femei pline de vergeturi și celulită. Declarațiile sale au stârnit un val de mâhnire în rândul opiniei publice:

Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor. "Nu voiam să deschid subiectul, dar o fac"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!