Ioana Ginghină, un nou mesaj despre divorț: „A trebui să primesc o lecție dură. E clar că am greșit”

De Mădălina Manole pe
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ajuns în pragul divorțului. Cei doi îndrăgiți actori, care formau fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizz-ul autohton, au decis să-și spună adio.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se cunosc de 15 ani, iar de 12 ani formează un cuplu, și au împreună o fetiță, pe nume Ruxandra. Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ patru luni. Ioana Ginghină trece printr-o perioadă dificilă, iar drept dovadă stau mesajele pe care actrița le-a transmis în mediul online: „Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu ”mă deranjeze”… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si fiica lor, Ruxandra

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, – a scris Ioana Ginghină pe contul de socializare.

Ioana Ginghină a vorbit și în trecut despre problemele pe care le are în căsnicie, lăsând să se înțeleagă încă de atunci că situația nu mai este una bună și că nu mai există iubire între ei.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro