Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează săptămâna viitoare: „El a cerut divorţul, nu ea!”

De Mădălina Manole pe
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol vor divorța săptămâna viitoare. Se pare că între cei doi actori nu mai există cale de împăcare și vor semna actele de divorț peste doar câteva zile.

Ioana Ginghină, în vârstă de 41 de ani, și Alexandru Papadopol, 44 de ani, și-au spus adio după 12 ani de relație și un copil împreună, o fetiță pe nume Ruxandra în vârstă de 11 ani: „El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari…

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează săptămâna viitoare: „El a cerut divorţul, nu ea!”

El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte”, – au declarat surse apropiate familiei pentru click.ro.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro