Smiley, despre Paşte şi Marte

De Baby, pe

Smiley pleacă. Departe. Pleacă pe Marte. Dar nu înainte de a ne povesti despre noul său album, despre piesa pe care o fredonăm fervent în ultimul timp, despre Simplu…
… noi colaborări şi evoluţia personală.

Dar înainte de a pleca pe Marte, va petrece, ca de obicei, Paştele acasă, în familie. „Nu cred că destinaţia face sărbătoarea aceasta mai frumoasă, important e pe cine ai alături. Cea mai frumoasă locaţie este aceea în care îi ai pe toţi cei dragi lângă tine şi te poţi bucura liniştit de prezenţa lor. Restul sunt detalii”, crede cu sinceritate Smiley. Şi la fel de sincer ne-a răspuns şi la întrebări.

Ce face Smiley pe Marte? Pleacă singur acolo?

În niciun caz nu plec singur, toată lumea e binevenită! Ne-am strâns deja vreo 10.000 pe smileyonline.ro şi încă mai avem doritori. Nu ştiu cu transportul cum facem, dar sigur găsim o soluţie!

Cu ce gânduri întâmpini aceasta primăvară? Ceva planuri măreţe?

Am cele mai mari planuri! Vrem să facem multe lucruri frumoase, aici la HaHaHa Production, şi se pare că anul a început cum nu se putea mai bine pentru noi. Avem multe proiecte în derulare, lucrăm continuu şi cu spor.

Care sunt melodiile tale preferate de pe noul album?

Fiecare piesă de pe album reprezintă câte o stare pe care am avut-o la un moment dat, prin urmare mi-ar fi greu să fac o alegere. Dacă sunt într-o dispoziţie bună îmi plac cele de dans, dacă sunt melancolic cele mai lente.

Dar din întreg repertoriul românesc? 3 melodii autohtone care îţi plac.

E una mişto de tot care se aude acum, una cu plec pe Marte parcă!… Glumesc! N-aş putea numi trei melodii româneşti pentru că aş fi incorect faţă de colegii mei de breaslă, să zic aşa. Dar sunt multe piese bune, începem să ne mişcăm din ce în ce mai bine!

Despre un nou album Simplu ce se mai aude?

Simplu va scoate un album nou anul acesta, în vară poate chiar venim cu primul single. Avem planuri mari, ca întotdeauna!

Cu cine ţi-ar plăcea să colaborezi pentru o piesă?

O colaborare cu o vedetă internaţională există deja, însă nu vă pot dezvălui mai multe acum. Staţi pe recepţie!

Evoluţia artistului Smiley e evidentă atât în melodii, voce, cât şi abordare. Tu cum o resimţi?

E o evoluţie naturală, simultană cu cea a omului Smiley. E normal să creşti atât personal, cât şi profesional, la fel cum e normal şi pentru cei care ascultă muzica să se schimbe. Ne îndreptăm în aceeaşi direcţie pozitivă cu toţii, îmi place mie să cred. Mă bucură faptul că lumea percepe această evoluţie şi mai ales că o percepe pozitiv!

Nu suntem la un interviu de angajare şi deşi poate părea stereotipic, totuşi te întreb: ce îţi doreşti de la cariera ta muzicală?

Îmi doresc doar ca lucrurile să crească la fel ca până acum, adică într-un ritm constant şi ascendent. Nu cred în succesul peste noapte, e un mod foarte înşelător de a te face cunoscut pentru că rişti ca la fel de repede să fii trecut cu vederea. Evident că îmi doresc ca muzica mea să ajungă şi în afară, fie prin piesele mele, fie prin cele produse pentru artistii HaHaHa Production, dar să fie într-un mod consistent.

Foto:
PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!