Îndoiala lui Cătălin Botezatu

De Bianca, botezatu, Catalin, Dan Capatos, Dragusanu, Jurnal Pacatos, scandal, pe

M-am certat cu Botezatu. Aşa, şi ce-i cu asta, îmi veţi spune. Lumea se ceartă şi se împacă, viaţa merge mai departe. Am realizat, însă, că nu ştiu exact de ce ne-am certat.
În momentul în care cineva, prieten sau anonim, mă întreabă de ce ne-am certat, nu ştiu ce să-i răspund. „Păi, n-ai văzut?” E singura replică pe care o pot spune. Şi, dacă respectivul n-a văzut, mă apuc să-i spun ce s-a întâmplat în platou. „Hai, domne, ce, ăsta-i motiv de ceartă”, este în 99% dintre cazuri următoarea replică a curiosului. Urmată, inevitabil, de o alta: „a fost aranjament între voi”. Şi-atunci mă enervez. Pentru că ştiu foarte clar cum am gândit acea emisiune.
Mă gândisem la o surpriză
Am gândit-o ca pe o nuntă-surpriză, ai cărei miri să fie Bianca şi Cătălin. Fiind surpriză, „mirii” n-au ştiut. Doar Biancăi i-am spus cu 5 minute înainte de a intra în direct, pentru că aşa mi s-a părut normal să procedez, ea fiind, totuşi, un membru al echipei. Rememorând acea seară, mă gândesc că a fost şi cea mai mare greşeală. E posibil ca în cele câteva minute Bianca să-i fi spus lui Botezatu ce avem de gând sa facem. Evident, ea neagă asta. Dar un lucru a fost evident pentru toată lumea: Botezatu a intrat capsat în emisiune. S-a aşezat pe canapea, dar parcă îl pusesem să stea pe grătarul încins. Când şi-au făcut apariţia Oana şi Viorel Lis, pe post de amfitrioni ai acestei pseudo-căsătorii civile, a luat foc. Şi a urmat tirada la care a asistat toată lumea. De ce nu s-a liniştit Cătălin după momentele de nervozitate şi a ţinut-o, ca surda pe mormânt, aproape 35 de minute? De ce i s-a părut un moment atât de penibil, încât să facă un asemenea circ? De ce nu a putut trece peste asta cu eleganţă, aşa cum pretinde a fi, şi s-a aventurat în a face aprecieri la adresa mea şi a emisiunii? De ce a doua zi a ameninţat că mă dă în judecată, deşi nu ar fi avut motive?
Cătălin a crezut că-i întind o capcană
Iată întrebări la care nu ştiu răspunsul. Ştiu doar că după ce a acceptat invitaţia la emisiune, nouă, celor din echipa de producţie, ni s-a părut o idee mişto să-i organizăm o cununie-surpriză. Poate a fost o idee penibilă. Nu am pretenţia ca toate ideile noastre să fie apreciate. Reacţia lui disproporţionată faţă de aşa zisul inconfort pe care i l-am creat mă face să cred că nu acesta a fost motivul real al supărării lui Cătălin Botezatu. Cred, şi vă rog să o consideraţi o simplă supoziţie, că ştiind foarte limpede că eu sunt la curent cu tot ce s-a întâmplat în cadrul acestei „relaţii” cu Bianca, dar şi pentru faptul că ştiu mult mai multe despre viaţa lui din spatele reflectoarelor, Cătalin a crezut că-i întind o capcană. Practic el, în emisiune, s-a apărat de un duşman inexistent. Şi, ce l-a enervat şi mai tare, chiar în timpul emisiei, într-atât de tare încât nu a mai putut ieşi din starea de nervi până la final, a fost faptul că s-a înşelat. S-a înşelat atunci când mi-a pus prietenia la îndoială. A doua zi nu am făcut decât să mă apăr.

Dan Capatos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!