Ilie Năstase se însoară pentru a cincea oară. Când este programat marele eveniment

De Mădălina Manole pe
Ilie Năstase este pregătit să-și refacă viața sentimentală și nu oricum, ci ca la carte și cu acte în regulă. Fostul mare campion de tenis se va căsători din nou, a cincea oară, de data aceasta sperând mai mult ca niciodată că și-a întâlnit aleasa și că va fi o uniune definitivă.

Ilie Năstase are planuri mari de viitor. La cei 72 de ani ai săi este decis să ajungă din nou la altar cu aleasa inimii sale, Ioana Simion, o brunetă în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după despărțirea de cea de-a patra soție, Brigitte Sfăt: „Nu mă împac cu Brigitte. Eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, – a declarat Ilie Năstase, conform click.ro

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Pe de altă parte, iubita lui Ilie Năstase, despre care, nefind o persoană publică, nu se știu foarte multe detalii, doar că este și ea divorțată, a conturat foarte frumos și cu diplomație contextul actual: „Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea.”, – a comentat Ioana Simion.

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Ilie Năstase este recunoscut nu doar calităților sale sportive, ci și grație farmecului său cu care a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase femei din lume, categorie în care intră și Diana Ross, artista cu care s-a iubit pasional și care chiar l-a urmat în România.

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere