George Clooney, despre Meghan Markle: „Este vânată și hărțuită”

De Oana Savin pe
George Clooney susține că Meghan Markle este vânată și denigrată în presă, la fel cum s-a întâmplat și cu regretata prințesă Diana.

Actorul american, care este prieten al ducilor de Sussex, a afirmat că un astfel de comportament este „iresposabil” și chiar „frustrant”.

Clooney, în vârstă de 57 de ani, a făcut declarațiile în timpul unei conferințe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei „Cath-22”, care reprezintă prima întoarcere a actorului în televiziune, după 10 ani.

Vreau să vă spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată și denigrată”, a precizat vedeta de la Hollywood.

Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vânată și hărțuită la fel ca prințesa Diana, iar istoria se repetă”, a subliniat el.

Toți am văzut cum se sfârșește. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este iresponsabil”, a completat George Clooney, făcând referire la faptul că Thomas Markle a făcut publică o scrisoare pe care ducesa i-a trimis-o la câteva luni de la nunta cu prințul Harry.

George Clooney a participat, pe 19 mai 2018, altături de soția sa, Amal Clooney, la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry al Marii Britanii.

Prințesa Diana a încetat din viață pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla a intra într-un parapet dintr-un tunel din Paris. În mașină se mai afla iubitul prințesei, Dodi Fayed, care de asemenea și-a pierdut viața în accident. Prințul Harry, care avea o legătură strânsă cu mama sa, a dorit să meargă în capitala franceză pentru a ridica trupul mamei sale, însă Prințul Charles nu i-a permis.

Sursă foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență