Gabriela Cristea a cedat! A plâns în direct în timp ce vorbea despre despărţire

De Libertatea.ro pe

Departe de soțul de care urmează să divorțeze, Gabriela Cristea încearcă să-și pună ordine în gânduri și cu o minte limpede să meargă apoi în fața celui care i-a fost partener de viață timp de cinci ani, pentru a stabili detaliile legate de separare.
Numai că îi este destul de greu să depășească aceste momente deoarece fiecare colț din casa în care a ales să se refugieze și care a aparținut, de asemenea, cuplului, îi amintește de soțul ei.
„Cred că Marcel ar trebui să aibă grjă de el. Eu știu că nu se simte bine, de aceea ar trebui să aibă grijă de el. De fapt, cred că se vede cu ochiul liber. Decât să ne trimitem mesaje prin inetrmediul televiziunilor, este mai bine să avem o discuție față în față. Dar nu acum. Asta am și hotărât în momentul în care am plecat. Fiecare dintre noi ar trebui să se liniștească, să ne limpezim gândurile, după aceea putem avea un dialog. Cred că mai avem nevoie de timp pentru a ne gândi la toate lucrurile pe care le avem de făcut. E greu ca eu să locuiesc aici pentru că fiecare colțișor inclusiv din din casa asta îmi amintește de Marcel. Sunt foarte afectată de ceea ce se întâmplă în viața personală și extra”, a spus Gabi în lacrimi la „Drept la țintă”.

Citeşte continuarea articolului pe Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro