Fratele și cumnata Andrei, infectați cu noul coronavirus

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 10:54

Fratele și cumnata Andrei Măruță, Săndel și Aurora Mihai, au fost infectați cu noul coronavirus după ce au participat la filmările unei emisiuni pentru Revelion.

Aurora și Săndel Mihai sunt interpreți de muzică populară și, în urmă cu o săptămână, au fost prezenți într-un platou TV alături de mai mulți cântăreți care ulterior au prezentat simptome specifice coronavirusului.

Fratele și cumnata Andrei, infectați cu noul coronavirus

Din fericire, în cazul lor, simptomele au fost unele foarte ușoare, arată Star Popular, citat de Wowbiz.

Fratele și cumnata Andrei, infectați cu noul coronavirus

„Ne simțim bine. Mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut. Nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură.

În București l-am luat, nu pot să zic că de la filmări, pentru că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a declarat Aurora Mihai, pentru sursa citată anterior.

Artiștii au povestit că s-au testat după ce au avut primele simptome și, după ce au aflat că au COVID-19, s-au izolat de familie, inclusiv de fiul lor.

Chiar dacă se pare că vor scăpa ușor, cei doi spun că au avut emoții foarte mari atunci când au aflat că s-au îmbolnăvit, deși întreg anul au fost atenți.

„Pentru noi a fost puțin șocant. Nu pentru mine, cât pentru Săndel, pentru că are astm bronhic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul.

Foarte rar s-a întâmplat și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București”, a mai explicat Aurora Mihai.

Maria Ghinea, Steliana Sima și Marian Haiducu sunt alți câțiva interpreți care au participat anul acesta la filmările pentru Revelion în cadrul mai multor televiziuni și care au fost confirmați cu noul coronavirus.

Andra (34 de ani) și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță (41 de ani) formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi își oficializau relația.

Pe 16 martie 2011, Andra și Cătălin au devenit părinții unui fiu, David (9 ani), primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, o fiică, Eva Maria Ioana (5 ani).

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Rita Ora, amendată pentru organizarea unei petreceri aniversare în ciuda restricțiilor

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct: „Urmează să-i facă toate analizele”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!