Fotografii inedite cu Edith Gonzalez și Arturo Peniche, făcute publice după decesul actriței

De Mădălina Manole pe
Arturo Peniche, îndrăgitul actor de telenovele, a făcut publice câteva fotografii cu Edith Gonzalez realizate chiar în ultima perioadă din viața sa.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. Actrița se pregătea să joace într-o piesă de teatru alături de colegul său, Arturo Peniche, însă, din păcate, nu a mai avut timp să-și vadă visul împlinit. Actorul a publicat acum o serie de fotografii care trebuiau să servească la promovarea piesei de teatru și alături a scris un mesaj emoționant și înduioșător: „Cu frumoasa mea blondă. Am iubit-o întotdeauna și am admirat-o mult. Dumnezeu să o aibă în paza sa. Această ședință foto a fost pentru o piesă de teatru care a fost lăsată neterminată, dar sigur o vom face într-o altă viață”, – a scris Arturo Peniche pe Instagrm.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă în ciuda luptei acerbe pe care a dus-o, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a recidivat și a învins-o în cele din urmă. În urma sa, îndrăgita actriță de telenovele a lăsat o fiică, pe Constanza, în vârstă de 15 ani, rod al poveștii de iubire clandestine pe care a avut-o cu omul politic, Santiago Creel.

Vezi imaginile cu Edith Gonzalez și Arturo Peniche în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro