Fotografii inedite cu Edith Gonzalez și Arturo Peniche, făcute publice după decesul actriței

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 24 octombrie 2019, 17:27
Arturo Peniche, îndrăgitul actor de telenovele, a făcut publice câteva fotografii cu Edith Gonzalez realizate chiar în ultima perioadă din viața sa.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. Actrița se pregătea să joace într-o piesă de teatru alături de colegul său, Arturo Peniche, însă, din păcate, nu a mai avut timp să-și vadă visul împlinit. Actorul a publicat acum o serie de fotografii care trebuiau să servească la promovarea piesei de teatru și alături a scris un mesaj emoționant și înduioșător: „Cu frumoasa mea blondă. Am iubit-o întotdeauna și am admirat-o mult. Dumnezeu să o aibă în paza sa. Această ședință foto a fost pentru o piesă de teatru care a fost lăsată neterminată, dar sigur o vom face într-o altă viață”, – a scris Arturo Peniche pe Instagrm.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă în ciuda luptei acerbe pe care a dus-o, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a recidivat și a învins-o în cele din urmă. În urma sa, îndrăgita actriță de telenovele a lăsat o fiică, pe Constanza, în vârstă de 15 ani, rod al poveștii de iubire clandestine pe care a avut-o cu omul politic, Santiago Creel.

Vezi imaginile cu Edith Gonzalez și Arturo Peniche în galeria foto de mai sus! 

Fotografii inedite cu Edith Gonzalez și Arturo Peniche, făcute publice după decesul actriței

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!