Fobiile neobişnuite ale vedetelor

De Geo Berciu pe

Toţi oamenii trăiesc cu cu o temere, dar când acestea se transformă în obsesie, vorbim deja de fobie. Bineînţeles că vedetele nu au scăpat de acestea, iar unele dintre ele suferă adevărate drame la întâlnirea cu lucruri sau animale comune.
Johnny Depp are o frică patologică faţă de clovni.Coulrofobia lui îşi are originea în copilărie, când apariţia unui personaj cu faţă pictată şi nas roşu îl făcea să plângă ore în şir.  „Mă sperie ceva la înfăţişarea lor. Faţa pictată, zâmbetul fals. Mi se pare că există o răutate ascunsă în văzul lumii, un potenţial pentru rău adevărat”.
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
Actriţa Nicole Kidman are o aversiune faţă de fluturi, iar orice întâlnire cu o astfel de graţioasă zburătoare se transformă într-o adevărată criză de isterie. În ciuda numeroaselor încercări nereuşite de a rezolva această problemă, frumoasa actriţă tot suferă lepidopterofobie, obsesie care îşi are rădăcinile tot în copilărie. „De multe ori când mă întorceam de la şcoală, cel mai mare fluture sau un gigantic fluture de molie era aşezat pe poarta din faţa casei noastre. Săream peste gard sau mă furişam pe o intrare laterală, orice, numai să nu fiu nevoită să intru pe poartă. Am încercat să trec peste asta. Am păşit într-o cuşcă plină de fluturi mari de la Muzeul American de Istorie Naturală, iar insectele se aşezau pe mine, dar tot nu a mers. Pot să sar cu paraşuta, pot să fiu acoperita de gândaci, dar nu suport atingerea de corpul fluturilor”.
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
După ce s-a făcut remarcată în câteva producţii horror („Cursed” sau „Sleepy Hollow”), ai spune că actriţa Christina Ricci nu se mai sperie de nimic. Nimic mai neadevărat. Fobia principală a actriţei o constituie… plantele de apartament. Aceasta a declarat că pur şi simplu nu suportă să fie în aceeaşi încăpere cu ele. „Sunt murdare! Mă sperie îngrozitor gândul că trebuie să ating una! Sincer, nu mă pot apropia de ele”, a declarat Christina Ricci referitor la fobia sa.
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
Deşi a reuşit să învingă cancerul la sân cu care a fost diagnosticată în 2005, neabandonând nici un moment lupta cu boala, Kylie Minogue este terorizată de banalele umeraşe, faţă de care a dezvoltat o adevărată fobie. Numai vederea acestora au darul de a o face pe celebra cântăreaţă să izbucnească într-o criză de isterie şi să-i strice ziua. Oare cum se descurcă cu şedinţele de shopping sau cu îmbrăcatul dimineaţa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2