Fobiile neobişnuite ale vedetelor

De Geo Berciu pe

Pe fostul soţ al Angelinei Jolie, Billy Bob Thornton nici nu vrea să audă de antichităţi, pentru că îl înspăimântă mobila veche. „Acele chestii vechi şi mucegăite fratuzeşti, englezeşti, scoţiene. Perdele vechi şi pline de praf sau mese imense cu capete de leu gravate pe ele. Lucruri care au stat în preajma regilor. Astea sunt lucrurile în preajma cărora eu nu pot sta”, a delarat el.
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
„Piraţii din Caraibe”, „Stăpânul Inelelor” şi „Troia” sunt doar câteva dintre producţiile în care Orlando Bloom a interpretat rolurile unor personaje incredibil de curajoase. Actorul pare invincibil, cel puţin pe platourile de filmare. Însă în viaţa reală, lucrurile stau cu totul diferit, deoarece fostul soţ al Mirandei Kerr este absolut îngrozit de… porci.
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
Fobia lui David Beckham poartă numele de ataxofobie, adică frica faţă de dezordine. „Trebuie să am totul în deplină ordine, într-o linie dreaptă sau în perechi. Îmi pun cutiile de Pepsi în frigider, iar dacă sunt prea multe şi una iese din rând… o iau de acolo şi o ascund într-un dulap, pe undeva. Atunci când intru într-o cameră de hotel, înainte să mă pot relaxa, trebuie să adun toate broşurile şi toate cărţile şi să le aşez într-un sertar”, a povestit David despre fobia sa. Dar oare cum se descurcă cei patru copii ai fotbalistului cu obsesia tatălui?
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
Cu toate ca Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate şi mai influente femei din lume, aceasta are şi una dintre cele mai bizare fobii, globofobia. Oprah are o frică inexplicabilă faţă de baloane, în special faţă de cele care se sparg: „Îmi amintesc de focurile de armă. De aceea mă îngrozeşte să mă aflu în preajma baloanelor”. Şi nu este singura! Celebra prezentatoare a dezvoltat o aversiune şi faţă de guma de mestecat. Fobia lui Oprah îşi are originile în copilăria sa tumultoasă, când bunica vedetei obişnuia să lipească gumele de mestecat folosite pe dulapurile din bucătărie.
Fobiile neobişnuite ale vedetelor
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2