Felix Baumgartner, declarație de dragoste emoționantă pentru Mihaela Rădulescu

De Mădălina Manole pe
Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani de zile. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt și se înțeleg de minune, iar drept dovadă este declarația pe care sportivul i-a făcut-o iubitei sale.

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu au împlinit azi cinci ani de când sunt împreună, iar sportivul i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste partenerei sale de viață. Felix a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apar împreună și a scris un mesaj care a luat prin surprindere pe toată lumea: „Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, – a transmis Felix Baumgartner pe Instagram.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu s-au înțeles dintotdeauna perfect. Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că în trecut au fost la un pas de despărțire din cauza unui motiv banal. Vedeta a dorit să-i facă o surpiză iubitului său și i-a pregătit o prăjitură, însă mare i-a fost mirarea că acesta a declanșat un adevărat scandal, țipând la ea pentru că și-a permis să-i gătească: “ De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, – a dezvăluit Mihaela Rădulescu la Pro Tv.

Vezi imagini cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro