Felix Baumgartner, declarație de dragoste emoționantă pentru Mihaela Rădulescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 13:40
Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani de zile. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt și se înțeleg de minune, iar drept dovadă este declarația pe care sportivul i-a făcut-o iubitei sale.

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu au împlinit azi cinci ani de când sunt împreună, iar sportivul i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste partenerei sale de viață. Felix a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apar împreună și a scris un mesaj care a luat prin surprindere pe toată lumea: „Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, – a transmis Felix Baumgartner pe Instagram.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu s-au înțeles dintotdeauna perfect. Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că în trecut au fost la un pas de despărțire din cauza unui motiv banal. Vedeta a dorit să-i facă o surpiză iubitului său și i-a pregătit o prăjitură, însă mare i-a fost mirarea că acesta a declanșat un adevărat scandal, țipând la ea pentru că și-a permis să-i gătească: “ De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, – a dezvăluit Mihaela Rădulescu la Pro Tv.

Vezi imagini cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în galeria foto de mai sus! 

Felix Baumgartner, declarație de dragoste emoționantă pentru Mihaela Rădulescu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!