Mihaela Rădulescu, la un pas de despărțire: “Era să mă părăsească Felix“

De Mădălina Manole pe
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de 5 ani și se bucură de o relație perfectă. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt și se înțeleg de minune, însă lucrurile nu au fost dintotdeauna roz. Până s-au cunoscut pe îndelete, cei doi au avut parte și de conflicte serioase.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că a fost la un pas de despărțire din cauza unui motiv banal. Vedeta a dorit să-i facă o surpiză iubitului său și i-a pregătit o prăjitură, însă mare i-a fost mirarea că acesta a declanșat un adevărat scandal, țipând la ea pentru că și-a permis să-i gătească: “ De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză.

Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, – a dezvăluit Mihaela Rădulescu la Pro Tv.

Vezi imagini cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"