EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman la 4 luni de la anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Avem amândoi momente când picăm”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 13:59
Romantic, sincer și vulnerabil - Vlad Gherman a cucerit inimile multor tinere de-a lungul carierei sale, prin personalitatea lui irezistibilă.

A devenit cunoscut acum aproape un deceniu, cu rolul său din „Pariu cu Viața”. De atunci, pașii l-au purtat pe culmile succesului, iar astăzi joacă în îndrăgitul serial „Adela”, de la Antena 1.

De ceva timp, numele său este pe buzele tuturor, după ce el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după aproape un deceniu de relație. Într-un interviu exclusiv care apare în ediția de iunie a revistei Unica, Vlad ne-a spus mai multe despre cum arată acum relația dintre el și Cristina.

Descoperă interviul integral în ediția de iunie a revistei Unica! Revista Unica se găsește din 26 mai la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Citește și: Elena Băsescu și fostul iubit, Cătălin Gheorghe, reuniți la aniversarea fiicei lor, Anastasia

Citește și: Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Citește și: Bianca Drăgușanu a spus ce sentimente are pentru Gabi Bădălău după despărțire

Citește și: Nicole Cherry ar fi însărcinată pentru prima oară

„Pentru mine a fost foarte greu la început, aproape imposibil”, a zis el. „Nu aş fi crezut că îi voi putea fi din nou prieten Cristinei. Parcă mă întorsesem în 2011, când eram doar prieteni. Aveam o presiune constantă a amintirilor frumoase construite în aceşti 9 ani şi din cauza asta îmi era greu să o privesc ca pe o amică… dar, uite că viaţa m-a contrazis: se poate să rămâi prieten cu fosta ta iubită chiar şi după 9 ani de relaţie. Da, mai avem amândoi momente când picăm, dar… încă e proaspăt evenimentul ăsta şi o să mai avem nevoie de timp pentru a ne vindeca definitiv”.

EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman la 4 luni de la anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Avem amândoi momente când picăm”

Când erau împreună, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu postau adeseori poze și filmulețe cu ei, împărtășind multe momente din relația lor cu fanii. Despre acest lucru, Vlad a spus: „A fost decizia noastră. Nu ne-a obligat nimeni să postăm tot ce am postat de-a lungul relaţiei. Am fost conştienţi încă din secunda în care am hotărât împreună să ne separăm drumurile că va fi o lovitură uriaşă pentru fani, dar… aşa cum am fost faţă de ei până acum, asa vom fi şi de acum înainte: sinceri”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!