Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc”, de la vedetă TV la șofer de taxi

De Mădălina Manole, pe
Emil Mitrache, Americanu’ din „ La Bloc”, așa cum îl cunoaște toată lumea, a renunțat de ceva vreme la proiectele TV și se ocupă strict de familie, ba mai mult, s-a reorientat profesional și, printre altele, este și șofer de taxi.

Emil Mitrache, în vârstă de 51 de ani, care îl interpreta pe Americanu’ în sitcomul „La Bloc”, s-a dovedit a fi și în viața reală o persoană descurcăreață și în stare să scoată bani din orice. După finalizarea serialului care i-a adus succes și i-a rotunjit considerabil veniturile, în 2007, actorul nu s-a retras imediat din lumina reflectoarelor, ci a mai jucat în două seriale de comedie: „Gașca”, difuzată de Kanal D și „Nimeni nu-i perfect”, difuzat pe Prima TV. Cu toate că a mai urcat și pe scena teatrului, Americanu s-a reorientat către alte mijloace de a face bani. A deschis o pizzerie, însă afacerea nu a mers, s-a ocupat de afacerea soției, un cabinet de mediere, a făcut asigurări, bijuterii și, mai nou, s-a apucat de taximetrie în sistem Uber. Conduce un Mercedes și este încântat de noul job având în vedere că-i oferă posibilitatea de socializare cu oamenii, care, povestește actorul, sunt extrem de încântați să-l vadă la volan, și, în plus, îi oferă și timp pentru a sta cu copiii.

Asigurări, mediator, teatru, taximetrie şi cine ştie ce mai vine. O ajut pe soţie, facem şi brăţări, bijuterii. Îmi place să gătesc. Am fost şi bonă, de 10 ani de când au apărut copiii. În weekend mai ies, e o ocupaţie interesantă. Când ies cu taxi-ul ies de obicei seara. Mulţi se urcă în spate. Sunt oameni care mă recunosc şi după voce. Oamenii nu prea mă recunosc pentru că e întuneric, dar când mă văd se uită şi spun: „Mă înşel?”, le spun că nu au cum să se înşele singuri şi că da, sunt eu, iar ei spun spun „Ce onoare!” – a povestit Emil Mitrache  la Antena Stars.

Emil Mitrache este căsătorit şi are doi băieţi, pe Teodor, în vârstă de 8 nai, şi pe Edi, de 6 ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!