Emi de la „Noaptea Târziu” se căsătorește. Detalii despre nunta cu Mădălina

De Unica.ro, pe

Emi de la „Noaptea Târziu” și logodnica lui Mădălina se pregătesc de nuntă. Concurentul de la „Te cunosc de Undeva” a dezvăluit când va avea loc marele eveniment.

Emi și Mădălina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și sunt pregătiți să întemeieze o familie. Emi s-a decis să își ceară iubita în căsătorie pe Drumul Împăraților la „Asia Express”, fără ca ea să știe până în luna noiembrie a anului trecut, când a fost difuzat episodul.

Cum a cerut-o Emi în căsătorie pe Mădălina

Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?, a fost mesajul plin de emoție al lui Emi.

Citește și: Ce se va întâmpla cu câinii reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Emi de la „Noaptea Târziu” se căsătorește. Detalii despre nunta cu MădălinaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Ce relație au Andreea Bălan și George Burcea, la doi ani și jumătate de la despărțire

Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro la scurt timp după divorț

Kate Middleton a povestit cum a reacționat fiul ei cel mic, Prințul Louis, când a aflat de moartea Reginei

Emi de la „Noaptea Târziu”, detalii despre nunta cu Mădălina

Concurentul de la „Te cunosc de Undeva” a dezvăluit că nunta va avea loc anul viitor în luna iunie.

Nunta o să fie la anul, în principiu în iunie, Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut, tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul ăsta, n-o s-o ducem la modul de nuntă anii ’70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite, o să o facem în București, noi chemăm ambele familii, eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București, a declarat Emi pentru Spynews.

Acesta a mărturisit că își doresc o „nuntă fără lux și opulență”.

Ne reunim aici, la București, pentru că ar fi fost foarte, foarte greu să o facem cumva să mulțumim pe toată lumea. Ne dorim o nuntă fără lux și opulență, pentru fiecare om, lux și opulență reprezintă câte ceva, vrem să facem o nuntă care să ne placă amândurora, a mai transmis Emi.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!