Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro la scurt timp după divorț

De Unica.ro, pe

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) au divorțat pe 8 septembire 2022, după un an de mariaj.

Cei doi s-au prezentat la biroul notarial pentru semnarea actelor de divorț, iar despărțirea a fost de comun acord.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere! – a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik, după ce în presă s-a aflat de ruptura relației lui cu sportiva.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect – a fost mesajul Simonei, după decizia separării de Iuruc.

A doua zi după divorț, vineri, 9 septembrie, Simona Halep a fost surprinsă de jurnaliștii de la cancan.ro la o clinică medicală de fertilizare in vitro, aflată în Sectorul 1 al Capitalei. Sportiva a fost fotografiată ieșind din clinica respectivă, împreună cu o asistentă, cu care a avut o discuție scurtă. După ce a părăsit unitatea medicală, Simona s-a dus la un restaurant unde a luat singură masa de prânz.

Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro la scurt timp după divorțIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro la scurt timp după divorț
Simona Halep

Citeşte şi: Ornela Pasăre, aterizare cu un avion de mici dimensiuni pe marginea unei prăpastii. „M-am lovit foarte tare la mâini și la cap”

Citeşte şi: Câte soții a mai avut Toni Iuruc înainte de mariajul cu Simona Halep și de ce a divorțat de ele

Citeşte şi: INTERVIU. Actrița Mălina Manovici, protagonista filmului „Balaur”, despre atmosfera de pe platou în timpul scenelor nud: „Pregătirea este mai mult una de ordin psihic”

Citeşte şi: Flick și soția lui, Denisa, acuzați că au profitat de o fotografă din Ucraina

Puteți vedea aici cum a fost fotografiată Simona Halep la clinica de fertilizare.

Simona a mai vorbit în trecut despre dorința sa de a avea mai mulți copii. Sportiva declara, în urmă cu un an, chiar după ce s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, că și-ar dori foarte mult să aibă o familie numeroasă, cu trei copii. Halep spunea la momentul respectiv că din lipsa timpului nu-și va putea, probabil, îndeplini acest vis.

Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă – povestea Simona.

Tot atunci, sportiva a mai dezvăluit că are pe cineva care o ajută cu treburile casnice.

Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă merg acolo și îmi revin.

Simona Halep și Toni Iuruc plănuiseră deja nunta religioasă. Marele eveniment ar fi trebuit să aibă loc în toamna aceasta, pe 13 noiembrie, în Cazinoul din Sinaia.  

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!