Ornela Pasăre, aterizare cu un avion de mici dimensiuni pe marginea unei prăpastii. „M-am lovit foarte tare la mâini și la cap”

De Unica.ro, pe

Interpreta de muzică populară Ornela Pasăre a fost la un pas de moarte după ce, în timpul unui zbor de agrement, a apărut o defecțiune la frânele avionului în care se afla. Aeronava de mici dimensiuni a aterizat pe marginea unei prăpastii.

Ornela Pasăre, aterizare cu un avion de mici dimensiuni pe marginea unei prăpastii. „M-am lovit foarte tare la mâini și la cap”

„Îmi plac sporturile extreme. Am participat în calitate de co-pilot într-un meeting aerian de acrobație. La aterizare, însă, s-a întâmplat ceva cu acel avion de mici dimensiuni. Era să ne prăbușim în prăpastie. A apărut o defecțiune la frâne. S-a întâmplat o minune în acel moment. Am aterizat chiar la marginea prăpastiei. Nu mai știam de mine. M-am lovit foarte tare la mâini și la cap. Mulți ani nu am mai urcat în avion. Dacă vedeam avion făceam atac de panică”, a povestit interpreta de muzică populară la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Cred că lucrurile astea trebuie să se întâmple în viața fiecăruia ca să învățăm să prețuim mult mai mult ceea ce avem. Noi nu punem accent pe sănătate și pe viață, ci vedem totul în roz”, a completat.

Ornela PasăreIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Artista s-a recăsătorit în noiembrie 2021. Solista a divorțat de primul soț, subcomisarul Marian Lupu, în anul 2016. Cu toate acestea, despărțirea a confirmat-o abia în anul 2019.

„Am fost discretă, am divorțat în secret. Eu am divorțat în 2016 și s-a aflat acum ceva timp. Am vrut liniște, așa sunt eu. Când trec printr-o suferință, prefer să fiu doar cu familia. Nu-mi place să vin la televizor să plâng, să încarc oamenii negativ”, declara Ornela Pasăre în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

„M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există. Mi-am cunoscut soțul la biserică. Anul acesta (n.red.: 2021) s-a întâmplat totul. La început am fost prieteni, iar, între timp, ne-am dat seama că suntem suflete pereche”, povestea solista în toamna anului trecut, la Antena Stars.

Ornela și soțul ei s-au căsătorit după nici un an de relație. „Anul acesta ne-am cunoscut, în ianuarie. Între timp, am devenit iubiți și, pe 7 noiembrie, ne-am unit destinele și în fața bunului Dumnezeu, deci sunt femeie căsătorită cu acte în regulă”, a mai spus cântăreața.

Cum a fost cerută în căsătorie?

„Am fost cerută în căsătorie în Grecia, în locul meu preferat. M-a lăsat fără cuvinte. Nu m-am așteptat. Au mai fost niște prieteni. A avut loc pe Plaja Navagio. (…) Este acea iubire specială și eternă”, a completat.

„Nu sunt de acord ca după o despărțire să te arunci imediat în brațele cuiva. Pentru că poți să faci o greșeală mai mare. A doua oară trebuie să fim mai selectivi, să cunoaștem un om mai bine. Prima dată eu zic că m-am grăbit”, mai spunea artista în trecut.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, să duc la bun sfârșit proiectele mele. În viitor să am o familie, să am copilași. Vreau vreo 3-4. Un bărbat trebuie, în primul rând, să mă iubească, să fie comunicare. Să fie atent, să aducă câte o floare, eu sunt foarte romantică”, mai declara Ornela Pasăre atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!