Elton John și-a anulat două concerte din cauza unei probleme de sănătate

De Oana Savin, pe
Elton John și-a anulat două concerte din cauza unei infecții la ureche, unul dintre ele fiind sold-out.

Celebrul artist trebuia să susțină un concert miercuri seară, pe Amalie Arena din Tampa, Florida, însă a fost anulat și va fi reprogramat la o dată ulterioară.

De asemenea, Elton își anulase și show-ul pe care trebuia să îl susțină marți seară în Orlando. Organizatorii au explicat, la 20 de minute după ora începerii concerturlui, că artistul în vârstă de 71 de ani are o infecție la o ureche.

Din cauza unei infecții la ureche și a ordinelor medicului, spectacolul programat pentru miercuri, 28 noeimbrie 2018, în Tampa, este amânat până la o dată care urmează să fie stabilită”, au anunțat responsabilii Amalie Arena, citați de Sky News.

Toate biletele pentru show-ul de miercuri seară vor fi valabile pentru data reprogramată. Cei care nu doresc sau nu pot să mai participe la următorul concert își vor primi banii înapoi la punctele de vânzare a biletelor.

La începtul lunii octombrie, Elton John și-a început turneul de adio, „Farewell Yellow Brick Road”, turneu ce se desfășoară pe o perioadă de trei ani, timp în care artistul va susține 300 de concerte în întreaga lume.

În luna ianuarie, artistul anunţase că vrea să renunţe la turnee pentru a se concentra asupra familiei sale, explicând că priorităţile sale s-au schimbat după ce a devenit părintele a doi copii alături de partenerul său, David Furnish.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!