Elton John și-a anulat două concerte din cauza unei probleme de sănătate

De Oana Savin pe
Elton John și-a anulat două concerte din cauza unei infecții la ureche, unul dintre ele fiind sold-out.

Celebrul artist trebuia să susțină un concert miercuri seară, pe Amalie Arena din Tampa, Florida, însă a fost anulat și va fi reprogramat la o dată ulterioară.

De asemenea, Elton își anulase și show-ul pe care trebuia să îl susțină marți seară în Orlando. Organizatorii au explicat, la 20 de minute după ora începerii concerturlui, că artistul în vârstă de 71 de ani are o infecție la o ureche.

Din cauza unei infecții la ureche și a ordinelor medicului, spectacolul programat pentru miercuri, 28 noeimbrie 2018, în Tampa, este amânat până la o dată care urmează să fie stabilită”, au anunțat responsabilii Amalie Arena, citați de Sky News.

Toate biletele pentru show-ul de miercuri seară vor fi valabile pentru data reprogramată. Cei care nu doresc sau nu pot să mai participe la următorul concert își vor primi banii înapoi la punctele de vânzare a biletelor.

La începtul lunii octombrie, Elton John și-a început turneul de adio, „Farewell Yellow Brick Road”, turneu ce se desfășoară pe o perioadă de trei ani, timp în care artistul va susține 300 de concerte în întreaga lume.

În luna ianuarie, artistul anunţase că vrea să renunţe la turnee pentru a se concentra asupra familiei sale, explicând că priorităţile sale s-au schimbat după ce a devenit părintele a doi copii alături de partenerul său, David Furnish.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon