Eliza Natanticu, primul mesaj după eliminarea de la „Asia Express”

De Unica.ro, pe

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit competiția „Asia Express – Drumul Împăraților”, sezonul 4. În cursa pentru marele premiu au mai rămas trei echipe: Mihai Petre și Elwira, Estera și Lidia Buble, Emi și Cuza.

În ediția 39 a sezonului 4 din „Asia Express” concurenții au avut parte de o nouă eliminare surpriză. Drumul Împăraților s-a oprit înainte de Ierusalim pentru Cosmin și Eliza Natanticu, care au ales cutia cu nestematul roșu. Cei doi au părăsit concursul cu ochii în lacrimi.

Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați, le-a transmis Irina Fodor.

A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul, a spus și Lidia Buble, potrivit a1.ro.

Citește și: Cosmin și Eliza Natanticu, la un pas de despărțire. „Am zis că vreau să plec din relație”

De ce nu au Eliza și Cosmin Natanticu copii

Drama prin care a trecut Eliza Natanticu la un liceu cunoscut din București: „Și acum mai am semne”

Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian „fără voia ei”

Eliza Natanticu, primul mesaj după eliminare

Ăștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic, a spus printre lacrimi și Cosmin Natanticu.

După eliminarea, Eliza Natanticu a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta le-a transmis colegilor ei mulțumiri pentru experiența trăită la „Asia Express – Drumul Împăraților”.

Cea mai frumoasa experiență din viața mea! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înteles mereu foarte bine! Mulțumim, Irina Fodor! Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!, a scris Eliza.

După eliminarea soților Natanticu, pe Drumul Împăraților au mai rămas trei echipe: Mihai Petre și Elwira, Estera și Lidia Buble, Emi și Cuza. Marea finală se va difuza duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!