Elena Ionescu explică motivele divorțului de Răzvan Stanciu: „Poate a fost puțin cam repede”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 septembrie 2019, 14:30
Elena Ionescu și Răzvan Stanciu au divorțat. Fosta solistă a trupei Mandinga a recunoscut că actele sunt semnate de luna trecută și a dezvăluit care au fost motivele care au condus la divorț.

Elena Ionescu, în vârstă de 31 de ani, a explicat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, de ce au ajuns la divorț la doar un an de când s-au căsătorit. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume, Răzvan, în vârstă de 1 an:

„Da, am divorțat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoș de comun acord să ne despărțim. Am vrut să ținem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe! Ne-am așteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii și nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoșteam. Poate a fost puțin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște. Aș face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viața asta, și anume darul de a fi mamă”, – a scris Elena Ionescu pe Facebook.

Vezi imagini cu Elena Ionescu și fostul său soț, Răzvan Stanciu, în galeria foto de mai sus! 

Elena Ionescu explică motivele divorțului de Răzvan Stanciu: „Poate a fost puțin cam repede”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!