Drama trăită de Laurențiu Reghecampf în prima căsnicie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 12 iulie 2018, 16:48
Laurențiu Reghecampf este căsătorit în prezent cu Anamaria Prodan, însă înainte a mai fost însurat o dată. Ceea ce mai puțină lume știe despre el este faptul că a acesta a trăit o mare dramă în timpul primei căsnicii, o tragedie care l-a marcat pentru totdeauna.

Laurențiu Reghecampf și Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, au fost căsătoriți timp de 13 ani, în anul 2008 cei doi divorțând. Din căsătoria celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ana Lisa Cristina, si un baiat, pe nume Luca, astăzi în vârstă de 17 ani. Din păcate, prima familie a lui Laurențiu Reghecampf a fost lovită de o pierdere cumplită, pe vremea când antrenorul avea doar 22 de ani. Ana Lisa, micuța copilă, a murit la doar o lună după ce aîmplinit 1 an, ca urmare a unei malformații congenitale la inimă.

Mariana, fosta soíe a lui Laurentiu Reghecampf, si fiul lor, Luca

Mariana, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, și fiul lor, Luca

Tragedia s-a petrecut în 1998, în urmă cu exact 20 de ani, însă Mariana nu a uitat și nu va uita niciodată momentul. Aceasta se consolează cu poveștile altor mame care au trecut prin aceași tragedie ca a sa: Când vorbeşti despre moartea copilului tău nu potoleşti durerea, dar o laşi să iasă din tine şi te aduni de jos, cu greu, în timp, până îţi stau toate oasele la un loc şi deschizi ochii către viaţă fără să o mai înjuri printre dinţi. E greu, da, e al naibii de greu, dar n-ai prea multe opţiuni şi dacă nu poţi să alegi de fiecare dată ce îţi pune viaţa în cârcă, poţi măcar să alegi ce faci cu asta. Stai la pământ sau te ridici cu ochii spre ceruri” – sunt cuvintele unei mame care au emoționat-o pe Mariana.

Drama trăită de Laurențiu Reghecampf în prima căsnicie

Mariana și-a refăcut viața în Germania, acolo unde locuiește cu soțul său actual și cu Luca Reghecampf, însă suferința continuă să existe: „Ma regăsesc printre rândurile tale, mamă de băiat, Luca, și de fetiță înger, Ana Lisa” – a scris Mariana Pfeiffer la un articol scris de o mamă îndurerată pe care l-a distribuit pe pagina sa de Facebook: „Mi-a fost fost groaznic de frică să nu îmi pierd mințile și să îmi las singurul copil în viață fără mamă, chiar dacă cealaltă opțiune ar fi fost să nu mă mai doară pe mine moartea celuilalt copil al meu. M-a durut groaznic, zeci de luni de zile, fiecare milimetru din corpul meu. Groaznic! Mă doare și acum numai amintirea durerii de atunci. Am supraviețuit o vreme. Acum am învățat să trăiesc”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au împreună un băiețel care-i poartă numele tatălui și este alintat Bebeto de către familie, în vârstă de 9 ani. În plus, Reghe este tată vitreg pentru cele două fete ale Anei din prima căsnicie, Rebecca, de 19 ani, și Sarah, de 18 ani.

Citește și – Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână

Citește și – Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate: “Mi-am făcut injecții în burtă în fiecare seară“

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!