Dragoș Stanciu, fostul soț al artistei Elena Ionescu, recunoaște motivul real al divorțului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 14:41
Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au divorțat la doar un an jumătate de când s-au căsătorit și la un an de când a venit pe lume fiul lor, Răzvan.

Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au făcut în repetate rânduri declarații despre motivele care au dus la divorț, însă abia acum acesta a decis să explice pe larg cum au stat, de fapt, lucrurile. Se pare că nepotrivirea de caracter a celor doi a fost extrem de impactantă și imposibil de remediat: “Această situație dezbătută până în momentul de față în presă, cât și de fosta mea soție, Elena Ionescu, mai mult sau mai puțin obiectiv, este ceva mai complexă decât pare. Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărțirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăți, cu care aș fi fost confruntat și de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situații de natură amoroasă față de o anumită persoană.

Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa. De aici și greutatea de a găsi “acul în carul cu fân”! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași “lungime de undă” în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată.“ – a declarat Dragoș Stanciu pentru Click!.

Dragoș Stanciu a recunoscut că are o relație cu o altă femeie, cea cu care a fost surpins de curând, însă susține că nu acesta a fost motivul divorțului: “Este adevărat că în momentul de față formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal“, – a concluzionat fostul soț al artistei Elena Ionescu pentru sursa citată.

Dragoș Stanciu, despre divorțul de Elena Ionescu: "Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărțirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăți, cu care aș fi fost confruntat și de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situații de natură amoroasă față de o anumită persoană"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Vezi imagini cu Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!