Dragoș Bucur se întoarce la „Visuri la cheie”

De Unica.ro pe

Dragoș Bucur se întoarce la PRO TV, ca prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”. Actorul revine în cel de-al șaselea sezon, după o pauză în care s-a dedicat familiei, școlii de actorie pe care o deține și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam sau Belfast, unde a petrecut aproape jumătate din ultimul an.

Dragoș Bucur e gata să spună din nou: „Renovarea începe acum!”

”Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet”, a declarat Dragoș Bucur.

În sezonul în care Dragoș Bucur a lipsit, prezentator al emisiunii a fost un alt actor, Corneliu Ulici, care a mărturisit că experiența acestei emisiuni a fost una specială pentru el.

Corneliu Ulici

”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine”, a declarat Corneliu Ulici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență