DJ Wanda va purta la nuntă pălăria Madonnei

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 13:44
DJ Wanda a intrat pe ultima sută de metri a organizării nunții sale. Evenimentul se anunță a fi unul pe cât de special pe atât de nonconformist. 

Având tematica Rock’n’Royal,  evenimentul va consta în două petreceri distincte: o recepție elegantă, în stil Royal, la un hotel exclusivit din Londra, și o petrecere, în stil Rock, într-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez în care mirii locuiesc.

Renumită pentru stilul său nonconformist cu care ne-a obișnuit de-a lungul carierei, dar și cu stilul său vestimentar mereu cool și surprinzător, Wanda va avea o ținută cu totul inedită la nunta de la începutul lunii august. La petrecerea cu tematică Royal, vedeta va avea o pălăria albă care a fost purtată inclusiv de Gwen Stefani, iar la petrecerea în stil Rock, vedeta va purta o pălărie cu totul specială, stil Top Hat, ce a fost purtată inclusiv de celebra Madonna într-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar și în mai multe apariții televizate.

Accesoriile sunt create de Victoria Grant, un designer britanic extrem de apreciat, considerat etalon în industria de modă internațională. Creațiile sale au fost purtate și de Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga, Naomi Campbell, Kate Moss, Rita Ora, Katy Perry, Dita Von Teese, precum și de membrii ai aristocrației britanice la evenimente importante precum Royal Ascot.

DJ Wanda va purta la nuntă pălăria MadonneiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Wanda a întâlnit-o personal pe celebra Victoria Grant și a probat mai multe modele de accesorii create de aceasta. Nunta vedetei cu Karl, cel cu care s-a logodit în primăvara acestui an, se anunță a fi cel mai extravagant eveniment de acest timp din showbiz-ul românesc, un eveniment plin de momente și apariții inedite.

Vezi imaginile cu pălăria și vedetele care au purtat-o în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!