Detaliul trist din fotografiile cu fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 07 decembrie 2018, 14:19
Bianca Drăgușanu și Victor Slav se pot mândri cu o minune de fetiță. Micuța Sofia Natalia are 2 anișori și este deja celebră pe Instagram, acolo unde are propriul cont administrat de mama sa.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu ratează niciun moment pentru a pune fotografii cu Sofia Natalia pe conturile de socializare. Pe lângă miile de aprecieri și complimente primite la adresa micuței, se mai strecoară și unele comentarii critice cu privire la părinți, mai exact la relația dintre ei la momentul actual. Așa s-a întâmplat și în seara de Moș Nicolae, când Victor Slav a postat o imagine pe contul său de Instagram cu Sofia Natalia, în care micuța stă pe o motocicletă de jucărie și arată cu degetul spre Minnie. Prezentatorul TV a scris simplu “Uite…tatiii! Am lovit-o pe Minnie!?”, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Detaliul trist din fotografiile cu fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Printre comentariile la fotografie s-au numărat și unele mai triste. Prietenii virtuali i-au scris lui Victor Slav că fetița sa nu zâmbește niciodată și că cel mai probabil despărțirea dintre ei este cauza tristeții pe care micuța o afișează în mod constant în fotografii : Dulce Sofia Natalia, mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zâmbet pe fața ta, îți doresc ca până crești mare să înveți să fii fericită și veselă”. Ei bine, vă propunem să analizați mai multe fotografii cu micuța Sofia, atât în compania mamei, Bianca Drăgușanu, cât și în compania tatălui, Victor Slav. Voi ce părere aveți? Vezi imaginile în galeria foto!

Detaliul trist din fotografiile cu fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Sofia Natalia.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!