Destinaţiile de vacanţă ale vedetelor

De Flavia Jurca, pe

Pentru majoritatea vedetelor de la noi, vara începe mai târziu ca pentru noi ceilalţi, deoarece munca lor presupune prezenţa pe ecrane sau scene şi în programul de vară.
Nu vom include aici întreg sezonul de concerte şi evenimente de pe litoral, tocmai pentru că, din punctul de vedere al vedetelor, contează ca muncă.
Știind că îşi permit să îşi ofere o gamă mult mai largă de opţiuni, să vedem pentru ce destinaţii optează câteva dintre celebrităţile autohtone.

Paula Seling a fost deja într-o vacanţă în Grecia şi, după rezultatul excelent obţinut la Eurovision,  cântăreaţa plănuieşte să se reapuce de muncă, dar şi să aibă parte de o a doua vacanţă, cel mai probabil în Italia, deşi nu s-a hotărât încă.

Viena este destinaţia preferată de Smiley şi Laura Cosoi, care nu sunt la prima escapadă în capitala austriacă. Au şi de ce, Viena are un aer romantic şi rezervat, fiind o capitală cochetă şi nici pe departe la fel de aglomerată sau zgomotoasă ca Parisul.

Întrebată unde ar petrece o vacanţă romantică, doar alături de soţ, Marina Almăşan a declarat că şi o dimineaţă în Bucureşti are un aer de vacanţă când este alături de soţul ei, dar dacă e pe alese, fostul căpitan de pe „Arca Marinei” ar opta pentru un sejur la Palma de Mallorca.

Andreea Raicu s-a simţit inspirată de filmul nominalizat la Oscar, „Slumdog Millionaire” şi a plăunit deja o excursie în India, intenţionând să viziteze atât mahalalele din film, cât şi obiective mai cunoscute publicului larg cum ar fi Taj Mahal.

Anamaria Prodan are o soră în Las Vegas, pe care o va vizita în această vacanţă, luându-l cu ea pe fiul său şi înarmată cu suficienţi bani pentru o reînnoire de garderobă. Din păcate, soţul ei nu o va însoţi, trebuind să meargă în cantonament.

Dan Negru a optat pentru un circuit în 3 capitale europene. Împreună cu familia, el va vizita Belgrad, Viena şi Budapesta, o alegere cât se poate de inspirată având în vedere că acum începe sezonul băilor termale în Budapesta, când tarifele la tratamente spa şi accesul la piscinele acoperite scad, atrăgând mii de turişti din toată lumea.

Tu unde mergi în vacanţă anul acesta? Ai întâlnit vreodată vedete în locurile  pe unde ai fost în concediu?

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!