Deea și Dinu Maxer, 15 ani de căsnicie. Cum se împarte vedeta între familie și afacere: „M-am neglijat pe mine”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi artiști au o familie fericită, cu doi copii, și un mariaj care durează de mai bine de 15 ani.

Secretul căsniciei lor ar fi iubirea și fidelitatea, pe care cei doi și-o împărtășesc reciproc, după cum a spus Deea Maxer într-un interviu acordat recent.

Deea și Dinu Maxer, căsătoriți de 15 ani

Deea Maxer a fost invitată, marți, la emisiunea „Între prieteni”, de la Metropola TV. Artista a vorbit acolo despre familia ei, relația de lungă durată pe care o are cu Dinu, dar și despre afacerea pe care o conduce.

Deea și Dinu Maxer, 15 ani de mariajIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„Nu există o relație de succes, există o relație cu o bază extraordinară, cu iubire, cu fidelitate și atunci rezistă, dar nu există perfecțiune”, a spus Deea Maxer la începutul interviului.

Citește și: Dinu Maxer, surpriză provocatoare de la soția sa, Deea. „M-au luat și pe mine, pentru încălzire”

Vedeta mărturisește că încearcă să își planifice timpul în așa fel încât să poată să aibă grijă de toate lucrurile importante din viața ei, în special de soț și de cei doi copii.

„Ceea ce mă bucură este că nicio zi din viața mea nu seamănă cu alta. Trebuie să facem în așa fel încât să nu existe monotonie, pentru că monotonia ne omoară”, spune Deea Maxer în interviul de la Metropola TV.

Familia Maxer, în spatele camerelor de filmat

Deea Maxer este absolventă de Arhitectură și Jurnalism. Ulterior, după ce și-a cunoscut soțul, a intrat în lumea showbizului și a ajuns să aibă o carieră muzicală de succes, cu numeroase proiecte extrem de frumoase.

La 21 de ani devenea mamă, pentru prima dată. În urmă cu trei ani, Deea a adus pe lume și o fetiță. Cei doi părinți se pot mândri acum cu cei doi copii ai lor, Andreas și Maysa.

Citește și: Deea și Dinu Maxer s-au reprofilat și au dat lovitura pe plan financiar. „Câștigăm mult mai bine!” Cu ce se ocupă cei doi

Rela’ia dintre cei doi părinți și copiii lor este una extrem de strânsă. Vedeta spune că în timp ce ea încearcă să îi responsabilizeze mai mult pe cei mici, soțul ei, Dinu Maxer, le oferă mult mai multă libertate.

„La noi în familie se joacă două roluri foarte importante. Eu mereu sunt polițistul rău, cu regulile. Cu teme făcute, cu disciplină, cu ore de culcare, mai puțin telefon, mai ales în ceea ce îl privește pe Andreas cu școala. Are 12 ani și este clasa a V-a. Am început să mai las și eu garda jos”, a povestit Deea Maxer.

Regretul Deei Maxer: „M-am neglijat pe mine”

Prinsă între familie, carieră și afaceri, Deea Maxer spune că a realizat că în ultima perioadă și-a acordat prea puțin timp ei însăși. Este un regret pe care încearcă acum să îl îndrepte și face tot posibilul să își ofere și ea câteva clipe de răsfăț.

„M-am neglijat pe mine. Lucrul ăsta îl facem cu toate, pentru că suntem mămici, suntem femei de afaceri, lucrăm și ne concentrăm foarte mult să îi protejăm pe cei din jurul nostru, soț, familie, părinți, prieteni, iar pe ultimul loc ne așezăm noi. Au trecut rei ani de când eu nu am mai mers la niște analize și am realizat că nu mi-am mai acordat mie timp de îngrijire, de relaxare, de odihnă, de sănătate și ăsta este un semnal de alarmă”, mărturisește Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer au încheiat anul 2022 cu un mare succes pe plan profesional. Celebrul cuplu a lăsat partea artistică pe palan secund pentru o vreme pentru a se dedica întru totul domeniului afacerilor.

Deea și Dinu Maxer colaborează cu o companie din Turcia. Firma se ocupă cu vânzarea mai multor produse de make-up, curățenie și wellness.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!