Deea și Dinu Maxer s-au reprofilat și au dat lovitura pe plan financiar. „Câștigăm mult mai bine!” Cu ce se ocupă cei doi

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 12:34

Deea și Dinu Maxer au încheiat anul 2022 cu un mare succes pe plan profesional. Celebrul cuplu a lăsat partea artistică pe palan secund pentru o vreme pentru a se dedica întru totul domeniului afacerilor.

Deea și Dinu Maxer colaborează cu o companie din Turcia. Firma se ocupă cu vânzarea mai multor produse de make-up, curățenie și wellness.

Dinu Maxer”Am excelat pe partea de business!”

Cei doi au renunțat timp de câteva luni la concerte, spectacole și evenimente pentru a se ocupa de noul job. Ei sunt acum directori de marketing și au reușit să-și mărească veniturile anul trecut, prin noua activitate.

Deea și Dinu Maxer s-au reprofilat și au dat lovitura pe plan financiar. "Câștigăm mult mai bine!" Cu ce se ocupă cei doiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citeşte şi: Mesajul lui Dinu Maxer după ce tatăl său a murit: „Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani”

”Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică. Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness.

În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări”, a declarat Dinu Maxer, potrivit fanatik.ro.

„Sumele sunt peste veniturile din anii trecuți!”

Fostul membru al trupei AXXA, este foarte mulțumit de colaborarea cu firma turcească. Artistul a explicat că pe când se ocupa doar de cântări și evenimente, veniturile familiei erau mult mai mici. Acum, situația s-a schimbat simțitor, iar acest lucru îl bucură nespus pe cântăreț.

Citeşte şi: Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat în timpul relației lor

”Pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească au fost mai bune față de cele din prestările artistice. Pot spune că sumele oscilează de la o lună la alta, dar oricum, sunt mult peste veniturile din anii trecuți, când ne câștigam traiul din evenimentele unde mergeam să cântăm sau să dansăm, mă refer la Deea aici” –  a completat artistul.

Dinu și Deea Maxer, o poveste de dragoste de peste 17 ani

Cei doi s-au întâlnit când el avea 32 de ani, iar ea 15. Trei ani mai târziu, când Deea a împlinit 18 ani, s-au căsătorit. Deea și Dinu Maxer au devenit părinți pentru prima oară în 2011, când fiul lor. Andreas Cristian, a venit pe lume. În 2019, familia s-a mări cu încă un membru – o fetiță care a primit numele Maisa.

Dinu Maxer povestea în urmă cu câteva luni că la începutul relației au fost nevoiți să se ascundă de părinți, deoarece Deea era minoră.

Citeşte şi: Care crede Dinu Maxer că sunt defectele soției lui, Deea Maxer

„Eu și Andreea ne-am ascuns vreo 2 ani. După 2 săptămâni după ce eu și Nicoleta ne-am despărțit, am vorbit cu ea și i-am spus cine este prietena mea, că are mai puțin de 18 ani și că o iubesc foarte mult. Iată demonstrația, au trecut 16 ani și încă suntem împreună.

Ea avea 15 ani când ne-am cunoscut, eu 32. M-am gândit atunci dacă o iubesc atât de mult și dacă este femeia vieții mele și am avut dreptate”, a precizat artistul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!