Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat în timpul relației lor

De Unica.ro, pe

Dinu Maxer (48 de ani) și Nicoleta Luciu (41 de ani) au format un cuplu timp de 8 ani, înainte ca actrița să pună punct relației. Perechea s-a despărțit în 2005 fiindcă solistul nu-și dorea să se căsătorească, nu-și dorea copii și nici ca Nicoleta să continue să joace în telenovele.

Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat în timpul relației lor

De curând, Nuțu Cămătaru a declarat că „a fost cu femei celebre”, printre aceste femei numărându-se și Nicoleta Luciu. „N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete”, declara în trecut, potrivit Playtech.

Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat în timpul relației lor

„Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie (n.red.: dansatoare la „Surprize, surprize”) și multe altele! (…) Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, a mai declarat atunci.

În urma acestor informații, Dinu Maxer a declarat pentru Playtech: „Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios, însă, și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut, era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște. A fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim. Nicoleta a avut familia ei, eu pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani”.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și:

Ce ocupație are fiul cel mare al Nicoletei Luciu la doar 12 ani

Care crede Dinu Maxer că sunt defectele soției lui, Deea Maxer

Dinu Maxer, despre despărțirea de Nicoleta Luciu: „Eu plecasem în viață blocat”

În octombrie 2021, Dinu a aniversat 13 ani de mariaj cu Deea Maxer (31 de ani). Cei doi formează un cuplu de 16 ani. Când s-au cunoscut, Dinu avea 32 de ani și Deea doar 15. Cuplul are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Andreas (10 ani) și, respectiv, Maysa (2 ani).

Nicoleta Luciu formează din anul 2005 un cuplu cu Zsolt Csergo. Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (13 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (10 ani). Actrița și afaceristul ar urma să divorțeze la notar. Dezvăluirea privind divorțul a fost făcută de apropiații omului de afaceri, conform Spynews.

Cuplul a mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen. La vremea aceea, pentru binele celor 4 copii ai lor, Nicoleta i-a oferit lui Zsolt o a doua șansă. Momentan nu se cunoaște motivul separării perechii.

În septembrie 2020, sora Nicoletei, Iuliana Luciu (33 de ani), a dezvăluit adevăratul motiv al retragerii actriței. Potrivit acesteia, deși cei patru copii îi oferă Nicoletei puține șanse de a reveni pe micul ecran, nici proiectele nu sunt suficient de numeroase, motiv pentru care nu ar avea în ce producții să apară.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!