Dinu Maxer, surpriză provocatoare de la soția sa, Deea. „M-au luat și pe mine, pentru încălzire”

De Unica.ro, pe

Dinu Maxer primit un cadou inedit de la soția sa, Deea, cu ocazia zilei de naștere. Fostul solist al trupei AXXA a împlinit 49 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții din partea Deei.

Cu ajutorul unor prietene, Deea i-a organizat soțului o petrecere de striptease. Practic, Deea l-a convins pe Dinu să meargă cu două show-uri de striptease și l-a trimis pe scenă pentru a se bucura de „cadou”.

I-am organizat o petrecere cu ajutorul unei prietene. Eu nu puteam că era Dinu mereu cu mine și nu aveam cum să răspund la telefon lângă el. Au fost două show-uri de striptease și l-am trimis pe scenă. M-au luat și pe mine, pentru încălzire –  a spus Deea Maxer la Xtra Night Show.

Cei doi sunt împreună din 2005, pe când Deea avea doar 15 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, Dinu a luat-o de soție pe Deea. În 2011 a venit pe lum eprimul lor copil, Andreas Cristian (11 ani), iar în urmă cu trei ani, Deea a adus-o pe lume pe Maisa.

Deea, cu Dinu Maxer la salonul de îndrumusețare

Deea Maxer nu își surprinde soțul doar când vine ziua lui de naștere. În urmă cu o lună, ea l-a programat pe cântăreț la un salon de operații estetice pentru a-și face o blefaroplastie – o intervenție de înlăturare a excesului de piele din jurul ochilor.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Anul ăsta, uitându-mă la Dinu mi-am dat seama că are nevoie de “îmbunătățiri”. Este artist, apare periodic pe “sticlă” la TV, vreau să aibă o imagine impecabilă! În noiembrie Dinu face 49 ani! Cu ocazia zilei lui de naștere am zis să îi fac un alt fel de cadou.

Prima operație estetică, pentru că și bărbații apelează des la astfel de intervenții! Lui Dinu încă nu i se dă vârsta însă între noi sunt 16 ani diferență și nu aș vrea să se vadă asta fizic prea curând! – explica soția artistului, în urmă cu câteva săptămâni.

Deși, inițial, Dinu a fost împotriva acestei intervenții, după ce s-a uitat la câteva poze din trecut, a realizat că nu strică să-și facă unele ajustări.

De-a lungul anilor am fost complimentat deseori pentru ochii mei așadar am decis că e momentul acum să fac asta. O să stau în casă câteva zile pentru că probabil voi fi vânăt și voi avea fire. Însă o să ies din sala de operații direct pregătit de Halloween – a spus Dinu Maxer, la momentul respectiv.

Citeşte şi: Deea și Dinu Maxer sunt împreună de aproape 17 ani. Care este secretul relației lor

Citeşte şi: Deea Maxer s-a reprofilat. Cum a ajuns să câștige până la 3000 de euro lunar

Citeşte şi: Mesajul lui Dinu Maxer după ce tatăl său a murit: „Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani”

Citeşte şi: Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat în timpul relației lor

Deea și Dinu Maxer, despre problemele din cuplu

De-a lungul relației, Deea și Dinu au trecut printr-o mulțime de obstacole. Artistul a spus că deși știe că a făcut-o de multe ori geloasă pe Deea, el nu i-a fost infidel niciodată.

Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb niciunul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi.

Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez, totuși, că niciodată nu i-am adus flori Deei – dezvăluia artistul, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter