Deea Maxer s-a reprofilat. Cum a ajuns să câștige până la 3000 de euro lunar

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 13:07

Deea Maxer (31 de ani) s-a implicat într-o afacere cu cosmetice și se bucură acum de venituri frumușele de pe urma acestui business.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Soția lui Dinu Maxer (46 de ani) este mama a doi copii – Andreas (10 ani) și Maysa (2 ani) – și pe lngă cântat și aparițiile televizate în emisiunea “Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, și-a dorit să mai aibă o activitate pentru a suplimenta bugetul familiei. Deea spune că este pasionată de tot ceea ce înseamnă beauty și make-up, așa că și-a găsit ceva gustul ei – să lucreze într-un business cu  cosmetice și produse de înfrumusețare și îngrijire.

Deea Maxer face marketing online pentru firma de beauty la care lucrează. Bruneta spune că de când s-a apucat de treabă a avansat rapid și acum a fost numită manager în cadrul companiei.

Deea Maxer s-a reprofilat. Cum a ajuns să câștige până la 3000 de euro lunar

Ce fac eu aici? Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, multi level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.

Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de multi level marketing pot ajuta femei care au rămas în această perioadă fără loc de muncă, mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală. M-am hotărât să le ofer sprijinul meu și le învăț pas cu pas cum să facă ce am făcut eu și alte sute de fete din toată țară, care activează în astfel de companii.

Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigam un venit suplimentar  – a spus Deea Maxer, pentru click.ro.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, noi acuzații la adresa lui CRBL: „A vrut să mă agreseze!”

Citeşte şi: Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Citeşte şi: Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

Citeşte şi: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Legat de veniturile suplimentare de care vorește, soția lui Dinu Maxer spune că la sfârșitul lunii ianuarie, i-au intrat în cont undeva la 3000 de euro din acest business. Deea le încurajează pe femeile care își caută un job să se implice în această activitate bănoasă.

În luna decembrie, în 10 zile de muncă, practic în jurul sărbătorilor am început această activitate, am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro. Iar în luna ianuarie, venitul meu final va fi undeva la 3000 de euro, într-o lună de zile. Nu trebuie să fii persoană publică să faci această activitate, de aceea le invit pe doamnele, fetele din toată țara, care vor să câștige un venit suplimentar din acest domeniul de frumusețe, cosmetice, oricine poate să facă asta, sunt fete în echipa mea care deja își iau primele salarii la nivel de sute și mii de euro –  a adăugat Deea Maxer.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!