Deea și Dinu Maxer sunt împreună de aproape 17 ani. Care este secretul relației lor

De Unica.ro, pe

Dinu (48 de ani) și Deea (31 de ani) Maxer formează un cuplu din anul 2005. S-au cunoscut când el avea 32 de ani, iar ea 15. În 2008 s-au căsătorit, iar în februarie 2011 au devenit părinții unui fiu, Andreas Cristian (11 ani). În octombrie 2019, familia lor a fost întregită de Maisa, care va împlini în curând 3 ani.

Deea și Dinu Maxer sunt împreună de aproape 17 ani. Care este secretul relației lor.

„Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb niciunul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi. Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez, totuși, că niciodată nu i-am adus flori Deei”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexandra Dinu, curtată de Dinu Maxer. „M-a refuzat”

Citește și: Dinu Maxer, despre despărțirea de Nicoleta Luciu: „Eu plecasem în viață blocat”

Citește și: Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat în timpul relației lor

Citește și: Care crede Dinu Maxer că sunt defectele soției lui, Deea Maxer

Dinu Maxer: „Ne-am ascuns vreo 2 ani”

În noiembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”, Dinu a vorbit despre începuturile relației cu Deea.

„Eu și Andreea ne-am ascuns vreo 2 ani. După 2 săptămâni după ce eu și Nicoleta ne-am despărțit, am vorbit cu ea și i-am spus cine este prietena mea, că are mai puțin de 18 ani și că o iubesc foarte mult. Iată demonstrația, au trecut 16 ani și încă suntem împreună. Ea avea 15 ani când ne-am cunoscut, eu 32. M-am gândit atunci dacă o iubesc atât de mult și dacă este femeia vieții mele și am avut dreptate”, a declarat solistul

„Am luat la studiu cazurile celebre din America, serios. (…) Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți îndreptate către mine. Am studiat ce s-ar întâmpla dacă aș face publică relația. A fost un alt motiv pentru care ne-am ascuns doi ani. Familia nu a știut imediat, pe părinți i-am protejat. Părinții au bănuit, dar au fost de acord, închin în cinstea lor”, a mai spus.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter