Decizia importantă pe care a luat-o Radu Vâlcan de când a aflat că Adela Popescu este însărcinată

De Oana Savin pe
Actorul Radu Vâlcan a luat o decizie foarte importantă de când a aflat că soția sa, Adela Popescu, este însărcinată cu cel de al doilea copil al cuplului.

Prezentatorul TV a decis să renunțe la o parte din proiectele în care era implicat anul acesta pentru a îi fi alături Adelei pe toată perioada sarcinii. Acum, cei doi se bucură de fiecare moment.

„Am fost extrem de bucuroși când am aflat, ne doream al doilea copil, așa că știam că e doar o chestiune de timp. Din fericire s-a întâmplat când ne-am propus, așa că motivele de bucurie au fost pe măsură. Este o altă etapă din viața noastră, nu cred că viața ni se va schimba foarte mult, asta s-a întâmplat la primul copil. Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult! Cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om”, a declarat Radu pentru Viva.

Citește și: Primul mesaj al Mihaelei Buzărnescu după accidentarea la gleznă. Ce a transmis sportiva

Cei doi au început deja să îl obișnuiască pe băiețelul lor că va mai avea un frățior.

„Anul acesta o să îmi anulez din proiectele care ar trebui să mă țină departe de casă. E foarte important să fiu alături de Adela și nu vreau să pierd nicio etapă din perioada sarcinii (…) Nu ne temem de gelozii, dar încercăm să-l obișnuim ușor-ușor cu ideea că o să aibă un frățior, să fie pregătit și înțelegător, în măsura în care poate la vârsta lui. Acum este în faza în care îi pupă burtica mamei sale în fiecare zi. Sunt convins că va reacționa bine, lui îi plac mult copiii”, a povestit actorul.

Citește și: Ethan Hawke despre divorțul de Uma Thurman: „Viața mea s-a destrămat”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună un băiețel, Alexandru.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro