De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 mai 2022, 15:04

Alina Sorescu a introdus acțiunea de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022. Fostul cuplu are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu mama lor, în apartamentul acesteia de 4 camere.

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Recent, creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului. Bărbatul susține că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit, informează Click!.

Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro. Pe 3 mai, Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunal alături de tatăl său. Alina Sorescu nu a venit.

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare”, a scris solista în mediul online.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a completat.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, a încheiat.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!