De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea fiii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:18

Invitată în podcastul „S-o luăm personal”, găzduit de Amalia Năstase (45 de ani), Antonia (32 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre botezul fiilor ei cu Alex Velea (37 de ani).

Antonia și Alex formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Akim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea fiii

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Cuplul nu și-a putut boteza fiii până acum. Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano, au format un cuplu timp de 4 ani, din 2008 până în 2012. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011 și s-a separat în anul următor. Cu toate acestea, actele de divorț au fost depuse în 2013, iar divorțul s-a pronunțat abia în anul 2020.

Din acest motiv, fiii Antoniei cu Alex nu au putut purta numele artistului. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi”, a spus solista în lacrimi.

„Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui. Nu vrem o nuntă prea mare. E nasol pentru că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a spus Alex despre nuntă, în octombrie 2021, la „Xtra Night Show”.

În februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa Morena, își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat.

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!