De ce nu se mută Andreea Bălan și Tiberiu Argint împreună?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 februarie 2021, 14:11

Din vara anului 2020, Andreea Bălan (36 de ani) formează un cuplu cu Tiberiu Argint (36 de ani). Tiberiu este managerul de vânzări al unei companii daneze, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane de lux.

Artista are o relație foarte apropiată și cu sora lui Tiberiu, prezentatoare TV Sonia Argint (38 de ani). Recent, Andreea, Tiberiu și Sonia au fost împreună la munte. Acolo, Tiberiu a învățat-o pe solistă să schieze.

De ce nu se mută Andreea Bălan și Tiberiu Argint împreună?

Până la acest moment, Andreea nu a făcut nicio declarație despre actuala ei relație. Deși până acum a fost foarte deschisă în privința vieții sale intime, își dorește ca de această dată să țină pentru ea aceste lucruri.

De ce nu se mută Andreea Bălan și Tiberiu Argint împreună?

„Vreau ca această latură a vieții mele să o țin pentru mine. Toată viața mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, așa că am hotărât acum ca această parte să o țin, deocamdată, pentru mine.

Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să țin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat cântăreața în urmă cu ceva timp, în emisiunea Xtra Night Show.

Recent, surse apropiate perechii au declarat în exclusivitate pentru Spynews că perechea nu s-a mutat încă împreună fiindcă amândoi pun pe primul loc binele fiicelor artistei.

Norocul din carieră nu a urmărit-o și în viața de cuplu

La începutul anului 2020, Andreea Bălan și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat după doar câteva luni de mariaj. Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (22 de ani).

Înaintea relației cu actorul George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo.

Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de aproape 3 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Viviana Sposub, declarații despre Andreea Bălan la „Ferma”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!