De ce nu mai pleacă Andreea Bănică în SUA?

De Unica.ro pe

Pentru cântăreaţa Andreea Bănică, ziua de 29 august ar fi adus un mare concert la Chicago, alături de Akcent şi Natalia Barbu.

Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la… Ambasada Statelor Unite, unde vedeta a întâmpinat greutăţi.

Mai exact, oficialii americani i-au refuzat viza care i-ar fi permis să şi cânte pe teritoriul SUA, pentru că îi lipseau unele acte pe care organizatorii concertului de peste Ocean ar fi trebuit să le trimită.

Drept urmare, Andreea şi soţul ei, Lucian, nu au putut să onoreze invitaţia. Mai mult decât atât, Sorin de la Akcent şi soţia lui au rămas şi fără viza turistică, fiind nevoiţi, de asemenea, să rămână acasă.

Între timp, actele Andreei au sosit, însă prea târziu: vedeta a ratat avionul în care trebuia să se urce pe 27 august şi, chiar dacă a primit viza de muncă, din păcate românii din diaspora nu se vor putea bucura de concertul ei.

„Celor de la Ambasadă nu avem ce să le reproşăm, organizatorii ne-au trimis actele prea târziu”, a declarat Andreea pentru divaonline.ro.

Cântăreaţa nu disperă, chiar dacă a refuzat ştiind că pleacă în SUA, mai multe oferte de a cânta în următoarele săptămâni.

Ea vede partea plină a paharului, precizând că se va folosi de această perioadă pentru a petrece mai mult timp alături de fetiţa ei, Sofia Maria.

De asemenea, diva a precizat că la începutul lui septembrie va pleca într-o vacanţă, în Egipt.

Foto: Valentin Călinescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro