„Dansez pentru tine” şi slăbesc!

De Cristina Popa pe

Dacă în urma antrenamentelor Andreea Mantea a slăbit 3 kg, Alina Chinie 4 kg, Radu Vâlcan 7 kg, iar Jean de la Craiova 10 kg, dansul a făcut-o pe Monica să mănânce şi să doarmă mai mult.
Pe lângă scopul nobil pentru care au intrat în competiţie, efortul susţinut din ultimele cinci săptămâni de repetiţii le-au adus vedetelor mai mult decât febră musculară şi oboseală.  

Muşchi tonifiaţi, un corp lucrat şi câteva kilograme în minus sunt de asemenea efectele unui  program riguros de antrenament, de care patru din cele şase vedete rămase în competiţie au beneficiat din plin.

În timp ce în cazul Monicăi Columbeanu şi a lui Liviu Vârciu cântarul a rămas neclintit, Andreea Mantea, Alina Chinie, Radu Vâlcan şi Jean de la Craiova au scăpat concursul de un surplus de 24 de kilograme.

Cunoscută drept o gurmandă în toată regula, Andreea Mantea a dat jos 3 kilograme fără să ţină vreun regim special. Mai mult, efortul la care a fost supusă în ultima lună i-a crescut apetitul şi mai mult. Totuşi, se pare că sportul e cel mai bun aliat în lupta împotriva kilogramelor, iar dansul este o variantă viabilă, plăcută şi în cazul de faţă, caritabilă.

Jumătatea roşcată din bandul de la „Happy Hour”, Alina Chinie a slăbit aproximativ 4 kilograme, în timp ce în ciuda unui stil de viaţă sănătos care includea în mod normal şi sport, orele de dans l-au uşurat şi pe Kamara de 5 kilograme.

Pe lângă repetiţii, lipsa unor ore suficiente de somn, dar şi ritmul alert de viaţă din ultimele cinci săptămâni au avut un impact major şi aspura lui Radu Vâlcan  care acum este mai uşor cu 7 kg.

Cât despre Jean de la Craiova, se pare ca artistul se află în fruntea clasamentului nu doar la punctajul obţinut pe ringul de dans. La capitolul kilograme în minus, perechea Sandrei Neacşu a scăpat de 10 kilograme. Secretul lui? Multă mişcare şi prea puţin timp alocat meselor, altădată copioase.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro