Daniela Nane: Sunt foarte fericita. N-am mai fost atat de indragostita de 7 ani!

De Luisa Neag, pe

Daniela joaca in filme romanesti, joaca peste Ocean, are roluri la Bulandra. Pare ca nu mai are timp de nimic, totusi viseaza la o surioara pentru fiul ei.
 I-l dai din inima, il iei de la inima ta pentru inima ei” – o indruma regizorul pe Daniela – Greta, din serialul „La urgenta”, care trebuia sa-i dea Ninei un cadou pe care il primise ea. Si Daniela creioneaza starea imediat. „Liniste… Motor!” – o dubla, si inca una… „Du-te dupa Greta!” – sopteste in statie regizorul pentru cameraman. „E bine acum… Stop!” – striga satisfacut. „Ce facem acum? Continuam sau luam pauza de masa?” „Pauza!” – se aude in cor, asa ca ma retrag cu Daniela intr-un colt linistit sa vorbim.

Eu m-am dus curioasa sa vad daca zvonurile de prin presa, cum ca ea ar avea o relatie de iubire cu Andrei Zinca, regizorul serialului, or fi adevarate… Nicio ocheada complice, niciun gest graitor – daca nu te uiti la ei cu idei preconcepute, nu simti nimic. Dupa cum l-am vazut eu, e un barbat tacut, in aparenta calm, dar in fata caruia nimeni nu indrazneste sa faca altceva decat ce trebuie. Pe mine, recunosc, m-a intimidat. Am stat langa el in timp ce se filmau ultimele scene din serial. Dadea indicatii fiecarui cameraman, crea replici pe masura ce se construia situatia…

Ce spune ea? „Sunt intr-o perioada in care sunt extrem de fericita, n-am mai fost atat de indragostita de sapte ani. A trecut mult timp de cand n-am mai simtit starea asta. Nu vreau sa-ti spun despre cine este vorba. Mai devreme sau mai tarziu, probabil ca se va afla. Ideea este ca mi-am dorit, asa cum fiecare dintre noi viseaza, o iubire profunda, o iubire adevarata, impartasita… cu un om care sa-mi fie asemanator din toate punctele de vedere. Cu care sa pot comunica si cu care sa pot fi eu insami, libera, vie, sa pot sa fiu eu, cea care sunt cu adevarat.”

Si am mai avut multe intrebari pentru Daniela. Care este marele ei vis? Care sunt cele mai importante lucruri din viata ei? Cum a reusit sa joace rolul unei femei de 80 de ani? De ce nu joaca in telenovele? Cat de mult seamana cu Greta?

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!