Daniel Robu şi Unica Online lansează concursul iernii! Poţi câştiga un iPod Shuffle!

De Diana Sorescu, pe

Daniel Robu a lansat de puţin timp o piesă absolut superbă! „Crăciun în doi” este o melodie profundă, de suflet, cu versuri magice, ce surprinde atmosfera minunată a Sărbătorilor de iarnă. Şi pentru că am vrut să celebrăm împreună Crăciunul, am demarat un concurs. Află cum poţi câştiga un iPod Shuffle!

Concurs de Crăciun cu Daniel Robu

„Crăciun în doi” este cadoul pe care Daniel Robu ni-l lasă anul acesta sub brad! Piesa respiră magie, iar versurile ne redau speranţa că miracolele sunt posibile, mai ales în această perioadă specială.
Daniel este un artist complex, extrem de talentat, ce se dedică 100% atunci când compune o piesă. „De fiecare dată dupa ce termin o melodie, cu toate etapele ei, înregistrare, orchestraţie şi mixaj, am nevoie de câteva zile până mă remontez şi încep o altă piesă.E un amanunt pe care nu l-am mai spus până acum. Există, cu siguranţă, un anume consum interior şi îmi trebuie ceva timp să revin la capacitatea maximă. Asta se întâmplă indiferent de factura piesei”.
„Crăciun în doi” este o piesă ce îşi propune să ajungă la sufletele ascultătorilor, să aline inimile celor singur, dar şi să îi bucure pe îndrăgostiţi. „ Ascultaţi-vă sufletele şi împărtăşiţi-vă sentimentele în perioada celei mai frumoase sărbători din an!” este mesajul lui Daniel Robu pentru voi.

Melodia beneficiază şi de varianta în limba engleză, „My Christmas Dream” la fel de dulce ca şi sound şi plină de esenţă, piesă ce a ajuns deja în multe locuri din lume!

Aşadar, Unica Online şi Daniel Robu te invită la concurs! Ascultă cu atenţie piesa, lasă-ne un comentariu în care să ne spui de ce îţi place şi ce îţi transmite această melodie, iar Daniel personal va alege cel mai frumos şi mai inspirat mesaj, pe care îl va premia cu un iPod Shuffle!
Concursul durează de astăzi, 20 decembrie, până luni, 24 decembrie, în Ajun de Crăciun. Daniel Robu va expedia cadoul imediat după Sărbători fericitului câştigător!
Daniel Robu şi Unica Online lansează concursul iernii! Poţi câştiga un iPod Shuffle!

Te aşteptăm cu drag! Comentează şi poţi câştiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!