Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele fotografii de la eveniment

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 10:12

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au devenit părinții unui fiu, Luca Tiago, pe 11 septembrie 2021. Pe 24 octombrie, perechea și-a botezat fiul. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele fotografii de la eveniment

„Mergem la botez, ce gânduri vă animă?”, l-a întrebat Gabriela pe Dani, în drum spre biserică. „Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia!”, a glumit prezentatorul TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele fotografii de la eveniment
CONȚINUT VIDEO UNICA

De la petrecere nu au lipsit Răzvan Simion (41 de ani), co-moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, iubita lui, Daliana Răducanu (30 de ani), și asistenta TV Ramona Olaru (32 de ani). Atmosfera a fost întreținută de solista Raluka (31 de ani).

În mediul online, atât Gabriela, cât și Dani au publicat câte o fotografie de la eveniment. Modelul a postat pe Instagram o imagine cu ea, Dani și Luca, în dreptul căreia a scris: „Hai că ne-a ieșit bine 😍😂”. La rândul său, Dani a publicat o imagine cu el și Luca, în dreptul căreia a scris: „Ca băieții…”.

Perechea a optat pentru ținute viu colorate. Dani a purtat un costum bleu deschis, în timp ce Gabriela a ales tot un costum, însă roșu. „Gabriela este superbă, iar Dani este pastel-fondant, adică sunteți dulci cu toții”, a comentat cineva. „Felicitări, familie minunată. Superb nume, bebe binecuvântat și părinți super norocoși. Creștere ușoară și numai bucurii”, a mai scris o urmăritoare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Gabriela a revenit la muncă după 5 săptămâni de la naștere. „Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?»”, a mărturisit Gabriela la Insta Story.

„Eu nu-mi pot permite să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, adio modelling. După cum bine știți, un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. Așadar, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a continuat.

„Sunt foarte mândră de mine că am reușit să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a încheiat Gabriela.

Dani și Gabriela s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Cuplul s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale. Cuplul s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!