Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a regretatului ei tată

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 12:30

În urmă cu 7 ani, Dana Rogoz (34 de ani) și-a pierdut tatăl. În fiecare an, în zilele în care bărbatul s-a născut și stins din viață, actrița îi transmite acestuia un mesaj.

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a regretatului ei tată

„Dacă ai vedea ce frumoasă e, dacă ai auzi-o cum râde, dacă ți-aș trimite poze cu ea pe WhatsApp, dacă ai plimba-o cu căruciorul în parc, dacă i-ai cumpăra rochițe.

Dacă l-ai vedea pe Vlad cum o distrează, dacă ai vedea ce mare și isteț a crescut, dacă l-ai lua de la școală, dacă m-ai vedea pe mine – mamă de doi copii.

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a regretatului ei tată

Dacă ne-ai vizita casa de la Viscri, înainte de a începe renovarea, dacă mi-ai aduce mâncare bună gătită de tine cu gândul la mine, pe care să o mănânc după ce alăptez, când simt că mi-au scăzut puterile.

Dacă l-ai vedea pe Andrei cum se agită cu pandemia asta, dacă l-ai vedea pe Radu la casa lui, dacă aș face un tort pentru tine azi, atunci DA, m-aș putea bucura că e ziua ta.

Dar degeaba mă pregătesc cu câteva zile înainte. Degeaba o am din timp notată în agenda telefonului. Pentru că de 7 ani încoace, când vine ziua ta, eu nu mă bucur.

De ce aș face-o? Ce motive am? Îți simt lipsa, simt golul. Golul ăsta în care intru uneori cu gândul. Și îmi vine să urlu după tine, iar ecoul strigătului meu să ajungă departe, departe de tot. Regret că nu ești aici, azi, mai mult ca în alte zile din an”, a scris actrița în mediul online.

Dana Rogoz: „A fost o singură săptămână în care a aflat diagnosticul crunt”

„Tata a murit când Vlad avea 10 săptămâni. Vorbisem cu el la telefon sâmbătă, era în Apuseni, sărbătorea Paștele, și sâmbăta următoare a murit.

A fost o singură săptămână în care a aflat diagnosticul crunt. (…) Starea lui s-a degradat foarte repede. A fost mai mult ca un accident de mașină”, mărturisea Dana în urmă cu puțin timp, pentru Vorbește Lumea.

Dana Rogoz formează de 16 ani un cuplu cu regizorul Radu Dragomir (52 ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca (6 ani) și Lia Elena (6 luni).

Foto: Instagram

Citește și:

Olimpia Melinte a confirmat sexul celui de-al doilea copil: „Îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire”

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! „Sunt copleșit de emoție”

Tatăl Ramonei Bădescu a murit: „Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!