Dana Nălbaru nu se întoarce la HI-Q

De Cristina Popa pe

Dacă luăm în calcul relaţia din ultimii ani dintre foştii colegi de trupă, planurile de viitor pe care le au sperat pe plan profesional şi nu în ultimul rând declaraţiile lor, posibilitatea ca…
… Dana Nălbaru să se întoarcă, ori să colaboreze cu Hi-Q este aproape inexistentă.

Contactat telefonic de Unica.ro pentru a afla ce şanse sunt ca HI-Q să revină la formula de acum 7-8 ani, suprins de întrebare, dar cu diplomaţie, Florin Grozea a declarat: „Niciodată să nu spui niciodată… să zicem că ar putea fi o colaborare, dar cam atât, pentru că am decis să revenim la formula iniţială din ’96 – Florin şi Mihai. Formula de trei s-a dovedit un compromis care pur şi simplu nu funcţiona.”

În urmă cu o zi, luată prin surprindere de întrebarea unui reporter Pro TV prin care dorea să afle ce şanse sunt să se reîntoarcă în trupa care a consacrat-o, Dana Nălbaru a replicat: „Niciodată nu spun niciodată, am învăţat asta de la soţul meu. Nu ştiu ce o să se întâmple, pentru că nu am primit nicio propunere de la ei şi îmi văd de treaba mea în continuare. Dacă o să vină vreunul dintrei ei cu o propunere care să-mi convină poate am cânta din nou împreună. Nu am niciun fel de resentiment faţă de ei, am avut o periodă, acum nu.”

De aici şi până la titlurile bombastice din presă care dezvăluiau revenirea Danei în proiectul HI-Q a fost un singur pas, majoritatea publicaţiilor omiţând să precizeze ceva şi de proiectele sale din viitorul apropiat:

„O să scot un material nou. În trei săptămâni va fi gata, urmează să filmez un videoclip. Să vedem ce oameni vor fi interesaţi să colaboreze cu mine după asta, pentru că eu zic că va fi ceva interesant.”

În 2003, Dana a renunţat la  proiectul HI-Q în favoarea unei cariere solo, în timp ce Florin şi Mihai au încercat mai multe colaborări permanente, mai întâi cu Nicoleta Drăgan, ulterior cu Anya.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro